01.07.2016
Jalgpall

Sillamäe ja Tartu mängus väravaid ei löödud

Sillamäe JK Kalev ei suutnud Tartu JK Tammekale varasema kaotuse eest kätte maksta, kui omavaheline kohtumine reede õhtul 0:0 viigiga lõppes.

Kolm kuud tagasi, kui viimati kaks meeskonda kohtusid, pidid sillamäelased Tartust lahkuma häbistava 0:4 kaotusega. Järgmiseks korraks lubati näidata “tõelist” Sillamäed, kuid see lubadus jäi täitmata.

Kohtumise esimene poolaeg kulges rahulikult ja sündmustevaeselt. Kumbki võistkond väravale väga lähedale ei jõudnudki. Teiseks poolajaks suudeti aga mäng käima tõmmata, seda just Sillamäe poolelt. Kohe varakult oli suurepärane võimalus Jevgeni Kabajevil, kuid mees suutis värava eest palli üle lüüa. Omad võimalused olid ka Tammekal. 62. minutil sai karistusalas kääridega löögile Marek Tðernjavski, kui Mihhail Starodubtsev oli omal kohal ning tõrjus soorituse.

Head tööd tegi ka Tammeka Karl Johan Pechter, kui võttis ära meisterliku Maksim Lipini karistuslöögi. Kohe pärast seda oli Tristan Koskor lähedal võimalikule hooaja väravale, kui ligi poolelt väljakult latti lõi, nähes eelnevalt, et Starodubtsev oli väravast välja tulnud.

Siiski ei suutnud kumbki pool väravat lüüa ning nii lepiti kokku 0:0 viik, mis arvestades mängu kulgu oli igati aus tulemus.

Laupäeval mängib Narva Trans võõrsil Paide LMiga.

soccernet.ee/sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: