Sillamäe ja Kohtla-Järve mängivad kodukunstmurul

Kui Tallinna FC Flora alistab laupäeval kell 17:00 algavas mängus Nõmme JK Kalju, tulevad nad ka Eesti meistriks. Ülejäänud neli kohtumist algavad kell 14:00. Viljandis võõrustab kohalik Tulevik Tallinna FC Levadiat ja Eesti meister võib selguda ka juhul, kui mäng lõppeb viljandlaste võiduga. Samal ajal võõrustab JK Sillamäe Kalev Paide Linnameeskonda, Kohtla-Järve FC Lootus FC Kuressaaret ja Tartu JK Tammeka kohtub Narva JK Transiga.

Vooru telemänguks on seekord kell 17:00 A. Le Coq Arenal toimub FC Flora ja Kalju vastasseis. Kohtumisest teeb otseülekande TV14, mis on nähtav ka internetis.

Meistriliiga XXXV voor. Laupäev, 30. oktoober

kell 14.00 Sillamäe Kalevi kunstmuruväljak (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV – PAIDE LINNAMEESKOND

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatðonok: “”Kindlasti peame võitma, siis jääks võib-olla veel võimalus eurokarikatsooni pääseda.”

Mängija Aleksandr Kulik: “See tuleb viimane kodumäng. Tahame rõõmustada oma fänne ja näidata ilusat jalgpalli.”

Paide LM peatreener Meelis Rooba: “Sillamäele lähme mõttega teha kõik selleks, et saaks peale 6-ndat novembrit puhkama minna.”

Mängija Rauno Kööp: “Midagi pole meie jaoks muutunud, vajame endiselt igat punkti, et säilitada püsimajäämine. Kindlasti ei tahaks enam sama valusalt punktita jääda nagu viimases mängus Narva vastu. Tahame sellest mängust positiivset tulemust!”

Peakohtunik: Sten Kaldma
Abikohtunikud: Artur Telling, Marger Pormann

kell 14.00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmuruväljak (Altserva 6, K-Järve)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS – FC KURESSAARE

FC Lootuse peatreener Andrei Ðkaleta: “Sellel hooajal omavahelistest mängudest saime kolm võitu, mõistagi ainult võit meid rahuldab.”

Mängija Valeri Smelkov: “Vaatamata sellele, et mängime kunstmurul, loodan, et ilm tuleb ilus ja palju publikut tuleb meid toetama. Ainult võit võib meid päästa.”

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: “Hooaja lõpus saab määravaks see, kes suudab tugevamat iseloomu näidata ja kellel on rohkem jõudu alles jäänud. Meie jaoks on veel oluline külma verd säilitada.”

Mängija Taavi Azarov: “Laupäeval ootab ees mäng elu ja surma peale – kui me suudame oma võimalused ära lüüa ja taga nulli peal hoida, jääme ellu.”

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Raul Kaivoja

kell 14.00 Tartu Tamme staadion (Kungla 1, Tartu)
TARTU JK TAMMEKA – NARVA JK TRANS

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: “Viimane kodumäng ja tahame hea tulemusega oma toetajaid tänada.”

Mängija Kaspar Kaldoja: “Üritame hooaja väärikalt lõpetada.”

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Ülo Kikas, Marek Lillmaa

kell 14.00 Viljandi linnastaadion (Ranna pst 6, Viljandi)
VILJANDI JK TULEVIK – TALLINNA FC LEVADIA

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: “Selle aasta viimane kodumäng Levadiaga. Tallinnas kaotasime kaks mängu väga veenvalt, kuid Viljandis jäime napilt alla. Seega anname neile kõva lahingu ja proovime punktid kätte saada.”

FC Levadia peatreener Aleksandr Puðtov: “Tahame hooaja väärikalt lõpetada ning võita mõlemad eelseisvad mängud.”

Mängija Taijo Teniste: “Sõidame Viljandisse eemärgiga korralikku jalgpalli mängida ja kolme punktiga koju tagasi pöörduda.”

Peakohtunik: Jaan Roos
Abikohtunikud: Aivar Gutmann, Rein Pajunurm

kell 17.00 A. Le Coq Arena (Asula 4c, Tallinn) – TV-mäng
TALLINNA FC FLORA – NÕMME JK KALJU

FC Flora peatreener Martin Reim: “Ülioluline mäng jälle. Meil on võimalus hooaja lõpp enda jaoks väga meeldivaks või väga pingeliseks teha. Valmistume täie tõsidusega mänguks ja üritame kodus võitmatuks jääda. “

Mängija Sergei Moðnikov: “Laupäeval ootab meid ees väga tähtis mäng, sest kui võidame, siis oleme meistrid. Ühesõnaga laupäeval läheme meistritiitli järele”

JK Kalju treener Getulio Aurelio: “Jälle üks raske mäng Kaljule, kus vastaseks meistrisarja liider. Kui me mängime sama hästi nagu Sillamäe vastu, aga suudame realiseerida seekord oma võimalused, võime olla edukad”.

Mängija Oliver Konsa: “Florale me seda mängu kergelt ei anna, tahame neilt see aasta kindlasti punkte võtta. Mängijad on selleks mänguks kindlasti rohkem motiveeritud”.

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Sten Klaasen, Jaanus Mutli
Neljas kohtunik: Roomer Tarajev

Jalgpall.ee

Eelmine:
Järgmine: