21.09.2007

SHK kepikõnnineljapäevakud jõudsid lõpule

Neljapäeval, 20. septembril toimus Kohtla-Järve Spordihuviklubi kepikõnnipäevade viimane etapp, mis kulges Järve Gümnaasiumi staadionilt Sinivoore metsaradadele ja tagasi staadionile. Matkaraja pikkuseks oli 7,2 kilomeetrit, rajameister oli Juhan Tarum. Vaatamata tuulisele ja vihmsele ilmale oli eilsel tervise üritusel 21 osavõtjat.

Kepikõnnipäevi oli suve jooksul 7. Kokku oli osavõtjaid 54 inimest, neist kõge noorem oli 3-aastane Ruslan Belokurov ja kõige vanem 84-aastane Arnold Sööt. Kõk 7 etappi läbisid Natalja Antonova, Arnold Sööt ja Arvo Kruus. Kuus korda käisid matkarajal Ülle Reinbärk, Valeri Beloðapkin ja Juhan Tarum, viis osaluskorda said kirja Priidu Priks, Olga Serova, Einar Vaino ja Valve Tarum,neli korda osalesid Maret Artjomova, Martin Artjomov, Gleb Belukurov, Anu Vinkel ja Tiiu Lambut.

Kõik osavõtjad said tervisesportlase rinnamärgi, aktiivsemaid autasustati tervisesportlase medaliga. Osavõtjate vahel loositi hulgaliselt auhindu. Lõpetamisel arvati, et tuleval suvel võiks taolisi üritusi jätkata.

ILMAR TALUSTE,
Kohtla-Järve SHK esimees

Eelmine:
Järgmine: