25.05.2009
Petank

SHK juhib EMi valikturniiril pärast kaht etappi

Kohtla-Järve SHK petangivõistkond koosseisus Ivar Viljaste, Tanel Vähk, Tõnis Neiland juhib Euroopa meistrivõistluste katsevõistlusi pärast kaht esimest etappi.

Kaks esimest etappi peeti pühapäeval Tallinnas. Kadrioru väljakutel võitis SHK  SK Optimat (Veiko Proos, Roger Viks, Martin Mänd; Margus Berkmann – Kärdla PK) 13:8 ja Maestro Petanque SK/Kärdla PKd (Kalju Olmre, Arvi Palla, Urmas Berkmann, Rainer Vaga) 13:5. Optima oli omakorda Maestrost parem 13:10.

Seejärel koliti Schnelli väljakutele, kus SHK alistas Maestro/Kärdla 13:4 ja Optima 13:5. Optima oli omakorda Maestro/Kärdlast parem 13:3.

Seega on kahe esimese etapi järel SHK-l 4, Optimal 2 ja Maestro/Kärdlal 0 võitu.

Kolmas etapp peetakse juunikuu teisel nädalavahetusel taas Tallinnas, samas peetakse vajadusel ka finaaletapp. Juhul kui SHK peaks ka viimasel etapil kaks võitu juurde saama, siis finaaletappi ei toimu ja SHK kindlustab koha EMil, mis toimub 24.-26. juulini Prantsusmaal Nizzas.

Ka eelmisel aastal toimunud MMi valikturniiril jõudis SHK finaali, kus aga kaotati Optimale (Mänd, Viks, Harry Kanistik, Meelis Münt) kindlalt 0:3 (1, 6, 4).

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: