03.07.2009
Jalgpall

Sergei Ussoltsev tuleb Transi tagasi

Narva Trans on jäänud hooaja algusega võrreldes ilma mitmetest mängijatest, kuid peatreener Sergei Ratnikov teatas pärast euromängu suurt kaotust ka häid uudiseid.

Nimelt on klubiga taasliitumas väravavaht Sergei Ussoltsev, samuti ollakse lähedal Leedu passiga ukrainlasest ründaja hankimisele.

Väravavahi ja ründaja positsioon on Narva klubile tänavu kõige rohkem probleeme valmistanud. Leedulane Modestas Stonys ei ole lootustele vastanud ja stabiilne varumees seni puudub.

Ussoltsev lahkus klubist täpselt aasta tagasi, kuna vedas meeskonda distsipliiniprobleemidega alt. Nüüd on erimeelsused lahenenud ning väravavaht teeb Transiga trenni juba viimased kuu aega.

Ratnikov ei tahtnud siiski hinnata, kas Ussoltsevist saab kohe ka meeskonna esiväravavaht. “Las nad konkureerivad. Enne oli näha, et konkurents puudus,” rõõmustas ta valiku laienemise üle.

Uue ründaja osas jäi peatreener esialgu salapäraseks, soovitades paari päeva pärast uuesti küsida. Siiski paotas ta lõpuks üsna palju: tegemist on Leedu passiga ukrainlasest ründajaga, kel pikkust 192 sentimeetrit ja kes pallis varem Sloveenias, kus ta küll kuigi palju mängida ei saanud.

Siim Pulst
Soccernet.ee

Eelmine:
Järgmine: