02.04.2009

Selgusid valdade suvemängude võrkpalli alagrupid

Eesti valdade XVII suvemängude eelturniirid võrkpallis peetakse 18. ja 19. aprillil. Naiskondi osaleb 35 ja Ida-Virumaalt on esindatud kolme vallaga ning meeskondi on 39 ja Ida-Virumaalt on osalejaid viis. Kahe võistkonnaga osalevad Illuka, Avinurme ja Toila.

Nii naiskonnad kui ka meeskonnad on jagatud kaheksasse alagruppi igast alagrupist pääseb juunikuu lõpus Kohilas toimuvale finaalturniirile kaks paremat, kusjuures omavaheline mäng võetakse kaasa.

Ida-Virumaa naiskondadest kuulub Illuka III alagruppi, kus ta vastaseks on Lähtel Jõgeva, Tartu, Lasva ja Värska. Avinurme mängib V alagrupis Pärstis koos Võru, Pärsti, Haaslava ja Vändraga. VII alagrupp mängib Haljalas ning sinna kuuluvad lisaks Toilale Türi, Haljala, Tarvastu ja Jõelähtme.

Ida-Virumaa meeskondade vastased. II alagrupp Otepääl: Väätsa, Otepää, Tähtvere, Orava ja Avinurme. III alagrupp Tartu vallas: Tartu, Türi, Juuru, Vinni, Illuka. VI alagrupp Amblas: Märjamaa, Ambla, Haljala, Toila, Rae. VII alagrupp Mäetagusel: Saue, Mäetaguse, Kadrina, Põltsamaa, Jõhvi.

Eelturniiride info: www.joud.ee/est/g78s1234

Lisaks naiste ja meeste võrkpallile on 27.-28. juunil Kohilas toimuval finaalvõistlusel kavas viis ala: kergejõustik, jalgrattakross, orienteerumine, mälumäng ja köievedu. Kokkuvõttes läheb igal vallal arvesse kergejõustikule lisaks kolme parema spordiala kohapunktid. Võisteldakse kahes rühmas, kuni 2000 elanikuga vallad ja üle 2000 elanikuga vallad.

Võistluste info: www.joud.ee/uudised?id=131&sess_admin=eacbdc553eb9aa80f5562f11ca418236 

Eesti valdade XVI suvemängudel eelmise aasta juunis Kosel osales 1417 sportlast 66 (44 suurt ja 22 väikest) vallast. Üldkokkuvõttes võitis Tartu vald, teiseks tuli Audru ja kolmandaks Ülenurme. Väikestest kuni 2000 elanikuga valdadest olid parimad Kernu, Avinurme ja Imavere.

Väikestest valdadest teise koha saanud Avinurme oli ka üldjärjestuses 22. kohaga Ida-Virumaa edukaim. Ida-Virumaa paremustelt teine oli 41. kohaga Toila, kes suurtest valdadest oli 32. Mäetaguse vald sai 44. koha, olles väikestest valdadest 11. kohal. Illuka vald oli üldjärjestuses 54. (väikestest valdadest 18.).

Üksikaladest oli Ida-Virumaa parim koht Toila võit jalgrattakrossis, kusjuures teistel aladel eelmine aasta Toila ei osalenudki. Avinurme naiskond sai võrkpallis igati hea 9. koha ning nende mälumänguvõistkond sai 16. koha. Mäetaguse valla paremaks kohaks oli mälumängu 18. koht. Illuka valla kontosse jäi nii meeste kui ka naiste võrkpallis 25.-32. koha jagamine. 

Jalgrattakrossis osales 23, kergejõustikus 37, köieveos 7, mälumängus 25, orienteerumises 22, meeste võrkpallis 37 ja naiste võrkpallis 35 võistkonda.

Eelmise aasta infoleht: www.joud.ee/est/g79s979

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: