01.01.2009

Selgusid Ida-Virumaa omavalitsuste vastased

Eestimaa spordiliidu Jõud andis teada Ida-Virumaa omavalitsuste vastased Eestimaa XI talimängude eelturniiridel. Eelvõistlused toimuvad kõikidel aladel välja arvatud suusatamine. Kõik Ida-Virumaa võistkonnad mängivad eelturniire 17. jaanuaril, vaid linnade korvpallis peetakse Kohtla-Järve alagrupi mängud 18. jaanuaril.

Kõik alagrupid: http://www.joud.ee/est/g147s1081

Linnad

Naiste korvpallis registreerus vaid kuus võistkonda nii pääsesid Narva ja Kiviõli otse finaali, kus nende vastasteks on Paide, Kärdla, Rapla ja Keila.

Meeste korvpallis on 18 meeskonda jagatud nelja alagruppi, igast alagrupist pääseb finaalturniirile kaks paremat. I alagruppi kuulub Püssi, kelle vastasteks on Jõgeva (korraldaja), Saue ja Võhma. II alagrupis Ida-Virumaalt võistkondi ei ole. III alagrupis võõrustab Kohtla-Järve Rakveret, Suure-Jaanit, Paidet ja Kiviõli. IV alagrupis sõidab Sillamäe Viljandisse, kus lisaks kohalikule meeskonnale on neil vastasteks Pärnu, Tõrva ja Elva.

Lauamänge (igal alal pääseb edasi neli paremat) sõidavad Sillamäe ja Narva mängima Rakverre, kus lauatennises on esindatud lisaks kolmele nimetatule ka Jõgeva, Valga, Põlva, Sindi, Haapsalu ja Võhma. Malevõistkond on väljas Rakverel, Narval, Sillamäel, Jõgeval, Valgal ja Põlval ning kabet mängivad Rakvere, Jõgeva, Narva, Põlva ja Sindi.

II alagruppi kuulub Kiviõli, kes sõidab Viljandisse, kus nende vastasteks lauatennises on Viljandi, Paide. Tõrva, Kuressaare, Suure-Jaani, Elva ja Rapla, males on neil vastasteks Suure-Jaani, Kuressaare, Tõrva, Paide ja Viljandi ning kabes Kuressaare, Tõrva, Paide ja Viljandi.

Kohtla-Järve kabe ja male võistkonnad sõidavad Elvasse, kus nende vastasteks on mõlemal alal Elva, Saue ja Keila ning lisaks veel kabes Kärdla ja males Rapla.

VALLAD

Naiste korvpallis on 12 naiskonda jagatud kahte alagruppi, mõlemast pääseb edasi kolm paremat naiskonda. Ida-Virumaa valdadest on ainsana esindatud Toila, kelle vastasteks on Tähtvere (võõrustaja), Võru, Jõgeva, Imavere ja Väike-Maarja.

Meeste korvpallis osaleb 44 meeskonda, kellest eelmiste valdade talimängude neli paremat pääsevad otse finaali, ülejäänud 40 meeskonda on jagatud kuude alagruppi, igast alagrupist pääseb edasi kaks paremat meeksonda. Mäetaguse mängib I alagrupis ja nad sõidavad mängima Lähtesse, kus nende vastasteks on Tartu, Võru, Saku, Sõmerpalu, Ambla ja Juuru vald.  

II alagrupp mängib Vokas, kus Toila valla vastasteks on Suure-Jaani, Viimsi, Paistu, Kiili ja Kadrina.

III alagrupp mängib Tamsalus ja seal on Jõhvi vastasteks Tamsalu, Kernu, Paikuse, Vasalemma, Ülenurme ja Tarvastu.

IV alagrupp toimub Maidlas, kus Maidla võõrustab Raasiku, Puurmani, Kuusalu, Luunja ja Rakke meeskonda.

V ja VI alagrupis Ida-Virumaa omavalitsusi ei ole.

Lauamängudest (finaali pääseb eelturniirilt igast alagrupist nii 3 male kui ka kabe võistonda ja 4 lauatennise võistkonda) sõidavad Jõhvi male, kabe ja lauatennise, Mäetaguse male ja kabe ning Toila kabe võistkond Tartumaale Lähtesse. Lauatennises on Jõhvi vastaseks Tartu, Tähtvere, Otepää, Palupera, Põltsamaa ja Pärsti. Kabes on Jõhvi, Mäetaguse ja Toila vastasteks Tartu, Tähtvere, Otepää, Palupera, males on Jõhvi ja Mäetaguse vastasteks Tartu, Tähtvere, Otepää, Palupera ja Pärsti. Ülejäänud kolmes alagrupis Ida-Virumaalt esindusi pole.

Lisaks võisteldakse maakondade arvestuses poiste ja tüdrukute jalgpallis ning suusaorienteerumises.

Sportiv.ee
 

Eelmine:
Järgmine: