26.09.2015
Disc-golf

Selgusid esimesed meistrid

Pannjärvel toimuvatel esimestel Ida-Virumaa meistrivõistlustel discgolfis ehk kettagolfis selgusid laupäeval meistrid naiste ja algajate klassis. Pühapäeval jätkuvad võistlused edasijõudnute, veteranide ja juunioride arvestuses.

Naistest saavutas esikoha Anette Villberg, kes kulutas 18 raja läbimiseks 85 viset, teine oli Aveli Uustalu (90) ja kolmas Airi Kruusma (106).

Algajate klassis oli parim Silver Selliov (põhirajal 72), teine oli Asko Abel (74) ja kolmas Jaak Kivend (77), samas järjestuses anti medalid ka 6korvilise finaalseeria põhjal..

Kaheringilise turniiriga võistlusklassidest olid avapäeval edukaimad mehed, kus poole maa järel on kindel liider Janar Urres (59), teine Andrus Lehismets (64) ning järgnevad Hristo Neiland ja Timo Juursalu (mõlemad 65).

Seenioridest on teistega vahe sisse teinud Marko Viimsalu (70), Hillar Neiland ja Allan Valk (mõlemad 75).

Juuniridest on kolm paremat Tair Tooming (68), Vane Vähk (79) ja Rasmus Urres (81).

Teine ring algab Pannjärvel Alutaguse discgolfi pargis pühapäeval kell 11.

Laupäeval peeti veel kaks võistlust. Kaugusviske võitis 122 meetriga Janar Urres ning puttimise ehk lähedalt viskamise võistluse võitis Hristo Neiland, kes ainsana suutis visata sisse nii 5, 6, 7, 8, 9 kui ka 10 meetri kauguselt (iga meetri järel kukkusid eksijad võistluselt välja).

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: