10.01.2009
KabeMale

Selgitati Mäetaguse esindajad Eesti talimängudele

Jaanuarikuu kolmandal nädalavahetusel toimuvate Eesti XI talimängude eelturniiri testturniirina võisteldi Mäetaguse rahvamajas males ja kabes, et selgitada välja valla esindusvõistkonnad.

Nii kabes kui ka males mängiti viis vooru ðveitsi süsteemis, mõlemal turniiril osales kümme mõttesportlast. Alustati kabeturniiriga, kus 4,5 punktiga saavutas esikoha Peedu Talviste, kes poole punktiga edestas Sergei Petrovi. 3 punkti kogusid kolm kabetajat, neist Jaan Sepp oli meestest kolmas ning Daaniel Boitsov ja Dmitri Petrov olid edukamad noormeestest (kolmas selles arvestuses Rando Fomin, tüdrukutest julges ainsana välja tulla Meeli-Ingrid Fomina). Naistest oli kabes parim pooled punktidest saanud Nadeþda Boitsova.

Maleturniiril kogus Sergei Petrov võitjana 4,5 punkti, järgnesid kolm maletajat 3,5 punktiga, koefitsent järjestas nad järgmiselt: 2. Rene Kundla, 3. Peedu Talviste, 4. (parim noor) Dmitri Petrov. Naiste parimana sai Emmi Osula 3 punktiga 5. koha.

Korraliku auhinnalauaga turniiri, millel ei puudunud ka pelatvaatajad, korraldas Mäetaguse vallavalitsus eesotsas valla spordijuhi Taavi Toomeliga, kes mõlemal turniiril ka ise kaasa lõi, kogudes nii males kui ka kabes kaks punkti.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=625

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: