17.02.2014

Sel nädalal Ida-Virumaal võistlused mälumängust orienteerumiseni

Ida-Virumaal saab sel nädalal teha ise sporti ja vaadata, kuidas jagatakse tiitlivõistluste medaleid.

Pannjärvele, Alutaguse puhke ja tervisespordikeskusesse toodi selleks nädalaks algselt Põlvasse planeeritud suusaorienteerumise juunioride ja veteranide maailmameistrivõistlused ning Euroopa noorte meistrivõistlused. Võistluspäevadeks on 19., 20., 22. ja 23. veebruar. Kahel viimasel päeval toimub ka avatud raja võistlus kõikidele soovijatele, kusjuures registreeruda saab võistlusele kuni teisipäeva, 18. veebruari kella 18ni. Lisainfo võistluste kodulehel www.orienteerumine.ee/skio2014/.

Pühapäeval on spordihuvilised oodatud Jõhvi spordihalli, kus kell 10.30 peetakse harrastajatele mõeldud IV Jõhvi lauatenniseseeriavõistluse teine etapp ja kell 12.30 on teine etapp maakonna meistrivõistlustel sporditeemalises mälumängus.

Pühapäeva õhtul kell 19 oodatakse kõiki Toila valla saalihokihuvilisi Voka spordihalli, kus peetakse saalihoki välkturniir, kusjuures võistkondade koosseisud loositakse kohaletulnud meestest ja naistest.

Sel nädalal peetakse Ida-Virumaal ka kaks noorte võrkpalliturniiri 21.-23. veebruarini on Narvas kavas poiste võrkpalliturniir ja reedel-laupäeval peetakse III Jõhvi Cup tüdrukute võrkpallis.

Eesti meistrivõistlustel saab laupäeval kell 17 Jõhvi spordihallis vaadata meistriliiga korvpalli, kus KK HITO võõrustab KK Pärnut. Eesti meistrivõistlustel jäähokis peetakse Ida-Virumaal nädalavahetusel kaks kohtumist, mõlemad algavad need Kohtla-Järve jäähallis kell 14. Laupäeval kohtuvad Kohtla-Järve Everest ja Tartu Kalev-Välk ning pühapäeval Kohtla-Järve meeskondade vastasseisus Viru Sputnik ja Everest.

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas peetakse eeloleval pühapäeval täisvoor, Maidlas kohtuvad kell 12 SK Askele/BC Kiviõli – Kohtla-Järve Remeks, Vokas on samal ajal vastamisi Toila – Narva ja Sillamäel kohtuvad kell 17.30 Sillamäe/Molycorp – Kohtla-Järve KK HITO. Samuti peetakse laupäeval-pühapäeval kuus viimast mängu korvpallimeistrivõistluste esiliiga põhiturniiril ja teises liigas on laupäeval kavas Sillamäel viis põhiturniiri eelviimase vooru mängu.

Kahjuks on selle nädalaga seoses teatada ka maakonda planeeritud võistluste mittetoimumisest. Kindlasti ei toimu teisipäevane Argipäeva suusaõhtute etapp, laupäevaks planeeritud Narva suusasõit ja ära jääb ka 23. veebruaril kavas olnud autode jäärajasõit „Sõtke jää 2014“. Suure tõenäosusega ei toimu ka laupäevaks Vokka planeeritud Agu Normaku V mälestusvõistlus suusatamise osavussõidus.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: