04.08.2008
Petank

Saaremaalt hõbe ja pronks

Nädalalõpul Saaremaa merepäevade raames peetud petangiturniiridelt said idavirulased teise ja kolmanda koha. Teisipäeval võivad kõik soovijad mängida petanki Kohtla-Nõmmel.

Petanginädalavahetus algas reedel, kui kavas oli üksikmänguturniir, mis Eesti reitingusse ei kuulunud. 18 osaleja seas oli idavirulastest edukaimana Ivar Viljaste neljas, Sirje Viljaste sai edukaima naisena seitsmenda koha ja Aarne Välja oli kümnes.

Laupäevane triode ja pühapäevane paaride turniir kuulus Eesti reitingukalendrisse. 12 trio seas sai Ida-Virumaa võistkond Sirje Viljaste/Ivar Viljaste/Tanel Vähk kolmanda koha, Rutt Voldek/Aarne Välja/Mait Metsla lõpetasid turniiri kümnendana. Idavirulastest oli kohal ka Alari Keedus, kelle võistkond sai üheksanda koha.

Pühapäevasel paaride turniiril oli koha 16 paari ning teise koha sai duo Tanel Vähk/Ivar Viljaste. Neljanda koha said Sirje Viljaste/Rutt Voldek, kuuenda Mait Metsla/Aarne Välja. Alari Keedus koos Võru Kõüti esindajaga pidid leppima viimase kohaga.

Samal ajal Otepääl toimunud Eesti veteranide meistrivõistlustel osales idavirulastest ainsana Enno Konsa, kes 13 osaleja seas sai vanuseklassis 60+ neljanda koha.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: