10.03.2013
Jalgpall

Saalijalgpalli esimese kullamängu võitis FC Narva United

Viimsis toimus saalijalgpalli Meistriliiga esimene finaalmäng Tallinna FC Anþi ja FC Narva United’i vahel. Tiitlikaitsja FC Anþi pidi leppima 0:2 kaotusega.

Kordusmäng toimub Narvas, seal peetakse vajadusel ka kolmas mäng, kui Anþi võitma peaks.

Kolmanda koha esimeses mängus alistas FC Raketa SK Augur Enemati 3:1. Kordusmäng toimub 13. märtsil kell 20:45 Kristiine Spordihallis.

Saalijalgpalli I kullamäng 10. märtsil
kell 17:30 Tallinna FC Anþi – FC Narva United  0:2 (0:0)
Väravad: 32. Vitali Andrejev, 34. Roman Vedehhov
Hoiatus: 10. Dmitri Skiperski
Pv: 140

Saalijalgpalli I pronksimäng 10.märtsil
kell 19:30 FC Raketa – SK Augur Enemat  3:1 (1:1)
Väravad: 13., 28. Aleksandrs Hudaiberdijevs, 26. Vitali Ivahnenko – 17. Rasmus Munskind
Hoiatus: 21. Vadim Dolinin
Pv: 53

Reglemendist:

5. Poolfinaalide võitjad mängivad finaalis kuni kahe võiduni. Esimene mäng mängitakse põhiturniiril madalama koha saavutanud võistkonna koduväljakul ning teine ja vajadusel ka kolmas mäng mängitakse põhiturniiril kõrgema koha saavutanud võistkonna koduväljakul. Kõikides mängudes selgitatakse välja võitja. Normaalaja viigilise tulemuse korral mängitakse lisaaeg 2×5 minutit. Kui ka lisaaeg ei selgita võitjat, siis lüüakse 6m karistuslööke. Mõlemast võistkonnast lööb viis mängijat. Kui ka pärast seda on tulemus viigiline, siis jätkatakse ühekaupa kuni võitja selgumiseni.

6. Poolfinaalide kaotajad selgitavad 3. koha omaniku kahe mänguga kodus- võõrsil põhimõttel. Esimene mäng mängitakse põhiturniiril madalama koha saavutanud võistkonna koduväljakul. 3. koha võidab võistkond, kes kahe mängu kokkuvõttes lõi rohkem väravaid. Kui väravate arv on võrdne, siis võidab 3. koha võistkond, kes lõi rohkem väravaid võõrsil. Kui ka see on võrdne, siis mängitakse lisaaeg 2×5 minutit. Lisaajal ei kehti võõrsil löödud väravate eelis. Kui ka lisaaeg ei selgita võitjat, siis lüüakse 6m karistuslööke. Mõlemast võistkonnast lööb viis mängijat. Kui ka pärast seda on tulemus viigiline, siis jätkatakse ühekaupa karistuslöökide löömist kuni võitja selgumiseni.

jalgpall.ee

Eelmine:
Järgmine: