14.08.2012
Uisutamine

Rullisarjas on kolmapäeval otsustav sõit

Pannjärvel Alutaguse puhkekeskuse rullirajal peetakse kolmapäeva õhtul Ida-Virumaa rullisarja viimast, viiendat etappi.

Kui eelnevalt on kaks korda sõidetud nii Jõhvis kui ka Kohtla-Nõmmel, siis viimane etapp viib rullisõitjad, keda sel aastal on sarjas osalemas rõõmustavalt palju, Illuka valda. See on ka sarja kokkuvõttes häid kohti saada tahtjatele otsustav etapp, sest igast paigast lähevad koondarvesse ühe etapi punktid.

Vastavalt vanuseklassile on võimalik valida viie erineva pikkusega võistlusmaa vahel. Kell 18.30 antakse 2,4 ja 4,8 km start, kell 19 lähevad rajale 7,2 km ehk kolme ringi sõitjad ja viimane start antakse kell 19.30, kui rajale lähevad 9,6 ja 12 km läbijad.

Pannjärvele tasub tulla ka pealtvaatajatel, sest rullisõidu võistlustel näeb häid kiirusi ja põnevaid heitlusi, seda enam, et võistlusel peaksid Eesti rulluisutajatele külakosti pakkuma ka Pannjärvel laagris olevad Venemaa noorsportlased.

Pannjärvel saavad rullitajad kätte ka eelmise, Kohtla-Nõmme etapi medalid. Rullitajate viimase etapi ja koondautasustamine toimub 30. septembril, kui kavas on ka triatlon, kus kolmeliikmelised võistkonnad võistelvad rattasõidus, jooksus ja rulluiusutamises/suusatamises.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: