29.04.2010
Orienteerumine

Roodeni võistluse võitis Rooden

Richard Roodeni nimelise Kohtla-Nõmme nelikürituse teise etapil näitas parimat aega Priit Rooden, naistest oli parim Piret Niglas.

41 spordisõpra tuli külmast, vihmast ja tuulisest ilmast ning korvpalli poolfinaalist hoolimata Kohtla-Nõmmele austamaks legendaarset spordimeest, kes ka ise sarnaselt esimesele, suusaetapile kaasa lõi.

Väga head aega näitas 22 kontrollpunktiga, rajameister Ain Luugi poolt ette valmistatud huvitaval rajal Priit Rooden (40.24). Üldesikolmikusse mahtusid veel kaks Roodenit, Marko Rooden (47.10) oli teine ja Mikk Rooden (47.12) kolmas. Paremate mitte-roodenitena oli Väino Aul neljas, Paul Nestor viies ja Imre Poom kuues. Naistest parima tulemuse välja jooksnud Piret Niglas oli üldjärjestuses 12., järgnesid Kadre Maalma ja Mariethe-Piret Niglas.

Protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/RRKN_orient_290410pr.htm 
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1367

Kahe etapi järjel on oma vanuseklassi liidrid (arevestatud on klasse, kus vähemalt üks osaleja on osalenud kahel etapil): Helen Orel, Jürmo Rooma, Jonne Rooma, Mariethe-Piret Niglas, Mikk Rooden, Paul Nestor, Maarja Saulep, Anna Romanenko, Marko Rooden, Piret Niglas, Priit Rooden, Moonika Räitsak, Helme Suuk, Väino Aul, Mall Schmidt, Ülo Tuur, Richard Rooden.

Punktiseis kahe etapi järel: https://sportiv.ee/protokoll/rrkn20010_yld.htm

Nelikvõistluse järgmise alana on 16. juulil kava kergejõustiku heitealade mitmevõistlus.

Üldjuhend: https://sportiv.ee/index.php?2/6971

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: