13.01.2015
Firmasisesed

Remeks/Korstnaekstra sai esimese võidu

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga esimese ringi viimases mängus sai võidu Remeks/Korstnaekstra.

Kohtla-Järve meeskond alistas pühapäeval peetud mängus kodusaalis üllatavalt kindlalt, 96:50 Narva, kel oli võidu korral võimalus tõusta tabelis esimeseks.

Sellise tulemuse tulemusel muutus meistriliiga tabeliseis enne teist ringi veel põnevamaks. Tabeli tipus on kolme võidu ja ühe, Narvalt saadud kaotusega Noto Outlet/Toila. Võrdselt 2 võitu ja 2 kaotust on saanud Kiviõli SK Askele, KK HITO ja Narva, 1 võidu ja 3 kaotusega on viimasel, viiendal kohal Remeks/Korstnaekstra. Kusjuures ainsana on korvide vahe miinuses Narval.

Nii on võimalus kõigil viiel meeskonnal tõusta teise ringiga tabelis esimeseks, mis tähendaks finaalikohta ja esikohamänguks koduväljaku eelist. Teise finalisti selgitavad põhiturniiri lõpuks 2. ja 3. koha saanud meeskonnad.

Kui esiliigas jätkatakse mängudega jaanuarikuu neljandal nädalalõpul, siis teises ehk rahvaliigas peeti nädalavahetusel viienda vooru kohtumised, mis andsid järgmisi tulemusi: Sillamäe gümnaasium – SK Intro 80:60, Toila II – Illuka 45:87, Voka sh veteranid – Kohtla-Nõmme 70:67. Tabli tupus on võrdselt 1 kaotusega kolm meeskonda, neist Voka sh veteranid on saanud 4 ning Illuka ja Virumaa Politsei 3 võitu.

Info: http://basket.ee/index.php?mid=866

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: