25.10.2015
Firmasisesed

Remeks alistas ka Toila

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel on eelmise hooaja pronks alistanud nii avavoorus eelmise hooaja hõbeda KK HITO kui ka viimati pühapäeval tiitlikaitsja Toila.

Pühapäeval Kohtla-Järvel peetud teise vooru avakohtumises sai Remeks kohe algedu minnes kolme minutiga juhtima 11:3 ja võites avaveerandi 22:13. Vaheajaks oli vahe juba 16 punkti – 41:25 ning lähemale kui 10 punkti külalisi ei lastudki. Remeksile tabelisse teine võit, sedakorda tulemusega 68:57.

Teises teise vooru kohtumises on laupäeval, 31. oktoobril kell 12.30 Iisakus vastamisi sealne Peetri Pizza ja KK HITO. Avavoorus oli Iisaku alistanud Toila ja KK HITO kaotanud Remeksile.

Meistriliigas mängitakse kolmeringiline põhi turniir, mille võitja pääseb finaali ning tabeli 2. ja 3. selgitavad teise finalisti ning pronksimängust osavõtja.

Huvitav on seis kahe vooru järel esiliigas, kus vaid üks kaheksast meeskonnast on alustanud kahe võiduga, selleks on Elvarem, kes on alistanud kindlalt nii Askele IV kui ka Virumaa Politsei Spordiseltsi. Kuuel meeskonnal on tabelis kirjas võit ja kaotus ning ainsana on kahe võiduga alustanud Jõhvi BC Karjamaa.
Esiliigas on kolmanda vooru mängud plaanis 31. oktoobril.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: