05.12.2011
Firmasisesed

Remeks alistas HITO

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga nädalavahetuse ainsas kohtumises olid Kohtla-Järvel vastamisi kohalikud meeskonnad ning Remeks suutis tiitlikaitsja KK HITO põneva lõpuga kohtumises alistada 86:85.

Remeksi juhendaja Igor Pugatðov: “Väga võrdne mäng mõlemapoolsete võiduvõimalustega. Mängisime väga hästi kaitses ja mängu lõpus mängisime vastastest oskuslikumalt rünnakul. See oli meeskondliku mänguga saavutatud võit.”

HITO mängija Margo Tali lõpplahendusest: “Seisul 85:86 oli pall vastaste käes ja mängida oli seitse sekundit. Tegin kiirelt Roman Ðembelile vea ja ta viskas vabaviskeid 2/0. Saime palli, läksime kiirelt üle ja tekkis meie kasuks 3:1 olukord. Siim Laur läks palliga keskelt, Edvard Trumm vasakult ja Riho Unt paremalt. Siim hakkas Trummile põrkesöötu toppima, Edvard ei saanud palli hästi kätte ja viskas mööda. Siim oleks pidanud ise rahulikult viskama. Tegelikult oli väga huvitav ja tasavägine mäng, kus sai otsustavaks see, et meil oli see kolmandaks mänguks kolme päeva jooksul.” Eelnevalt oli HITO võitnud reedel TTÜ SKd Eesti esiliigas ja laupäeval Vokas Toilat Ida-Virumaa karika veerandfinaalis.

Eeloleval nädalavahetusel peetakse meistriliigas kaks kohtumist. Laupäeval, 10 detsembril kohtuvad kell 14 Voka spordihoones BC Viru Basket ja Narva ning kell 17 on Maidlas vastamisi Askele – Kohtla-Järve Remeks.

Meistriliiga ainuliider on 4 võidu ja 0 kaotusega Askele, võiduprotsendi põhjal on veel teisle kohal KK HITO, kel on 2 võitu ja 1 kaotus. 3 võidu ja 2 kaotusega jagavad 3.-4. kohta Remeks ja Toila. Narva on viies 2 võidu ja 3 kaotusega. Tabeli lõpus on Iisaku KK 1 ja BC Viru Basket 0 võiduga.

Ida-Virumaa esiliigas peeti nädalavahetusel kaks mängu, kust mõlemast väljus 35 punktise võiduga Jõhvi BC Karjamaa, kes laupäeval alistas Kohtla-Järve Entehi 84:49 ja pühapäeval Viru JVP 92:57. Esiliigas peetakse eeloleval nädalavahetusel kolm mängu: Kohtla-Järve spordihoones mängivad kell 14 liidrid Kohtla-Nõmme/HITO – Askele IV ja kell 15.30 Kohtla-Järve Enteh – Kiviõli/Maidla ning Mäetaguse PK võimlas on kell 15 vastamisi Mäetaguse SK ja Sillamäe Kalev.

Kohtla-Nõmme/HITO ja Askele IV on saanud 4 võitu ja 1 kaotuse, kolmandal kohal on Jõhvi BC Karjamaa 4 võidu ja 2 kaotusega.

Eeloleval pühapäeval on Jõhvi spordihallis kolm mängu kavas ka Ida-Virumaa korvpalli rahvaliigas, kus kell 14 kohtuvad Virumaa PSS – Iisaku Pullid, kell 15.30 on vastamisi SK Intro – Mäetaguse SK II ja kell 17 mängivad Püssi SK/SK Walter – Voka veteran.  

Pühapäeval selgub ka karikavõistluste viimane poolfinalist, Narva Energia SK võimlas on kell 17 pühapäeval vastamisi Narva – Askele. Selle paari võitja mängib poolfinaalis Askele IV, teises poolfinaalis kohtuvad Iisaku KK – KK HITO.

Korvpalli erileht: http://www.basket.ee/index.php?mid=866 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: