22.05.2010
Jalgrattasport

Ratturitele neli pronksi

Elvas toimus 23.mail viimane neljas Eesti meistrivõistluste etapp tänavasõidus. Investment Agency-Jõhvi võiskond sai kokku neli meistrivõistluste pronksmedalit.

Naiste eliitklassis tagas Maris Nurm Elvas saadud kolmanda kohaga ka kokkuvõttes sama karva medali. Eesti meistriks tuli Grete Treier (Tartu ÜASK) Ivika Lainevee (Fixus Sport) ees. Treier võitis kõik neli etappi.

N18 vanuseklassis kordas Nurme saavutust Kristel Koort. Etapivõidu ja Eesti meistrikulla võitis Silvia Lippe Pärnu Kalevist. Teine oli Daisi Rist (KJK).

Meeste eliitklassis tuli Eesti meistriks Markku Ainsalu (Pro shop). Ainsalu võitis ka Elvas. Teine oli Allan Oras (Rietumu banka-Delphin) ja kolmas elvalane Caspar Austa.
Investment Agency meestest sai parimana Allar Karu 15. koha, kohavõrra tagapool oli veel Riivo Schumann.

U23 vanuseklassis oli kokkuvõttes kolmas Tauri Selder. Taurit edestasid kaks etapivõitu saanud Reijo Puhm (Alpha Baltic) ja Elvas võidutsenud Joonas Jõgi (CFC).

Neljanda medali tõi Jõhvi võistkonnale N14 vanuseklassis Laura Kuusemets.

Janely Sojone oli N16 vanuseklassis neljas ja Ainar Elber M16 vanuseklassis kaheksas. Elberg sai Elvas 11. koha võttes ühes vahefiniðis neljanda koha punkti. Samas vanuseklassis sai Kaspar Tamm 27. koha.

M18 juuniorite hulgas oli Paul Nestor Viljandi etapilt saadud punktidega 20.

Väga edukalt esinesid ka 12aastaste noorte arvestuses Marten Jõeäär ja Kaireen Käen. Käen võttis Elvas juba teise tänavasõidu võidu järjest ning Jõeäär oli sama vanade poiste hulgas viies.

Protokoll – http://www.ejl.ee/ofile.php?lid=2102
Pildid – http://jrk.ee/galerii/?album=1&gallery=12

JÕHVI JALGRATTAKLUBI

Eelmine:
Järgmine: