10.05.2010
Jalgrattasport

Ratturid Pandiveres ja Keilas

Laupäeval, 8. mail peeti Väike-Maarjas 20. Pandivere Rattasõit, mis oli ka teiseks osavõistluseks Filter Eesti maanteekarikasarjas.

82,5 km pikkuse võidusõidu võttis ette 284 maanteeratturit ning võidu võttis taas Mart Ojavee CFC I meeskonnast.

Väga hea sõidu tegi ka Investment Agency meeskond, sest võidusõidu esimesel veerandil suutis peagrupilt eest ära sõita 23 mehelisel jooksikute grupil, kuhu kuulus ka kolm Jõhvi rattaklubi liiget (Riivo Schumann, Tauri Selder ja Peep Kivil).

Selline positsioon andis Investment Agency meestele hea võimaluse edu saavutada just võiskondlikus arvestuses. Investment Agency kolmikul seekord aga veel finiðispurt ei õnnestunud. Parimana oli Riivo Schumann 14., Tauri Selder oli 17. ja Peep Kivil 21.

Meeskondlikult saavutas Investment Agency-Jõhvi I Väike-Maarja etapil 701 punktiga teise koha. Ühe punktiga edestati Tartu JK Tammet ja CFC I-le kaotati 75 punktiga.
Sarja kokkuvõttes on Jõhvi meeskond nüüd neljas, individuaalselt on Tauri Selder 12.

Taas tegi hea sõidu Kristel Koort, kes võitis N18 vanuseklassis teise osavõistluse järjest ning juhib maksimumpunktidega. Kristel sai kokkuvõttes 117. koha ning oli naiste üldarvestuses kolmas.

Keilast kaks poodiumikohta

9. mail toimus Keilas Team Rattapood Cup’i teine osavõistlus, kus osales üle kahekümne Jõhvi Investment Agency jalgratturi.

Meeste eliitklassis võitis ülekaalukalt Erki Pütsep. Investment Agency parimana oli Riivo Schumann kuues. Tauri Selder katkestas tehnilise rikke tõttu.

M18 vanuseklassis sai kolmanda koha Paul Nestor, kes pidas põneva võistluse Sten Saarniiduga (KJK), kuid pidi lõpuks tallinnlase paremust tunnistama.
Kolmanda kohaga säilitas Nestor liidripositsiooni üldarvestuses.

Teise poodiumikoha Jõhvi klubile tõi Marten Jõeäär M12/N14 vanuseklassis. Võistlust ka kaua aega juhtinud Jõeäär pidi enne lõppu kukkumise tagajärjel loovutama kaks paremat kohta konkurentidele. Võitis teist etappi järjest Mari-Liis Mõttus Haanja RK-st Karl-Georg Nõmme ees.

Vanuseklassi M10/N12 saavutas kiiduväärt tulemuse Kaireen Käen, olles viies.

Järgmine osavõistlus toimub 11. juulil Põltsamaal.

Pildid ja pikemalt juttu www.jrk.ee

Investment Agency Team

Eelmine:
Järgmine: