17.11.2008
Jalgpall

Ratnikovid Transi?

Talv annab vastuse küsimusele, kuhu TVMK paremad pallurid mängima siirduvad. Näiteks on juba kindel, et Markus Jürgenson kolib FC Florasse, kuid mõne mehe saatus on veel päris lahtine.

“95 protsenti kindel, et jätkan Narvas,” ei salanud TVMK viimase peatreenerina ajalukku läinud Sergei Ratnikov. “Noorema poisi (Danili – toim) võtan kindlasti sinna kaasa, vanema (Eduardi) ka, kui ta välismaalt midagi ei leia.”

Samas märkis Ratnikov, et puuduvad viis protsenti jätab ta piiri taha siirdumisele. “Mul oli ühe Kasahstani klubiga tutvuste kaudu jutt, nad lubasid kümme korda suuremat palka. Pidid eile helistama, aga ei helistanud. Ei usu, et sinna lähen – olen Transile juba lubaduse andnud.”

Õhtulehe andmetel on ka üsna kindel, et TVMK ainuke koondislane Aivar Anniste kolib FC Florasse. Sergei Terehhovi himustab Nõmme Kalju, ent ekskoondislane kaalub pakkumist Rootsi esiliigast.

Andrei Borissov ja Eduard Sarajev loobuvad, samuti võib talitada Erko Saviauk – kuigi temastki on huvitatud Kalju. Väravavaht Vitali Teleð on Ratnikovi sõnul “Transi jaoks liiga kallis” ning piirilinna klubi üritab hoopis kokkuleppele jõuda Kert Kütiga, keda Levadia enam ei vaja. Küll aga peaks Transi naasma Aleksandr Kulatðenko.

Noorema põlvkonna esindajad Nikolai Maðitðev, Artjom Dmitrijev ja Maksim Paponov lahkuvad väidetavalt lahe taha – Soome esiliigasse.

ohtuleht.ee

Eelmine:
Järgmine: