27.02.2012
Firmasisesed

Rahvaliigas jääb pidada üks voor

Ida-Virumaa korvpalli rahvaliigas on meeskondadel pidada üks voor.

Pühapäeval Jõhvis peetud vooru tulemused: Mäetaguse SK II – Iisaku Pullid 80:76, Kohtla-Nõmme SK II – Püssi SK/Walter 95:65, Voka Veteran – SK Intro 42:54.

10. märtsil Vokas toimuvas viimases voorus on vastamisi Virumaa PSS – SK Intro, Kohtla-Nõmme SK II – Voka Veteran, Püssi SK/SK Walter – Iisaku Pullid.

Enne viimast vooru on tabel selline: 1. Virumaa PSS 5-0, 2. SK Intro 4-1, 3. Iisaku Pullid 3-2, 4. Mäetaguse SK II 3-3, 5. Voka Veteran 2-3, 6. Kohtla-Nõmme SK II 1-4, 7. Püssi SK/SK Walter 0-5.

Enne viimast vooru on lahtine üks kahest otse poolfinaali viivast kohast. Kui SK Intro alistab viimases voorus Virumaa PSSi, siis pääsevad need kaks meeskonda otse poolfinaali. Kui Virumaa PSS alistab Intro, siis on hea võimalus otse poolfinaali pääseda Iisaku Pullid meeskonnal, kes viimases voorus on vastamisi seni kõik mängud kaotanud Püssi SK/SK Walter meeskonnaga.

Otsustav on viimases voorus ka Voka Veteran – Kohtla-Nõmme SK II mäng, sest kui võidab Voka Veteran, võivad nad tõusta tabelis neljandaks, mööda Mäetagusest. Kui aga võidab Kohtla-Nõmme SK II, siistõusevad kohtlanõmmelased viiendale kohale.

Veerandfinaalis kohtuvad põhiturniiri 3. ja põhiturniiri 6. ning põhiturniiri 4. ja põhiturniiri 5. Esimese nimetatud mängu võitja kohtub poolfinaalis põhiturniiri teisega ja teise mängu võitja kohtub poolfinaalis põhiturniiri võitjaga. 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: