07.03.2015
Firmasisesed

Rahvaliiga finaalis Virumaa Politsei – Voka sh veteranid

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste rahvaliiga finaalis mängivad Virumaa Politsei ja Voka sh veteranid. Esiliigas on pidamata põhiturniiri viimane mäng, mis otsustab päris palju.

Kui Virumaa Politsei oli kindlustanud endale finaalikoha põhiturniiri võitmisega, siis Voka sh veteranid pääsesid finaali pärast nn kuldpoolfinaalis Sillamäel sealse gümnaasiumi 71:66 alistamisega.

Sillamäe gümnaasiumi vastane pronksimängus on Illuka.

5.-6. koha kohtumises on vastamisi Kohtla-Nõmme ja SK Intro, kes laupäeval alistas Toila II

Kohamängud peetakse tõenäoliselt 21. märtsil Voka spordihoones.
Veidi selgemaks sai pilt ka esiliigas, kus Kohtla-Järve Enteh alistas 58:44 Toila I. Nüüd paneb meeskonnad põhiturniiril 4.-7. kohani (1. Elvarem, 2. iisaku Peetri Pizza, 3. Iisaku KK, …, 8. Toila I, 9. BC Karjamaa) paika viimane mäng Kiviõli/Maidla – Askele IV, mis peetakse 15. märtsil Maidlas.

Kui võidab tiitlikaistja Kiviõli/Maidla, siis jaotuvad kohad nii: 4. Kiviõli/Maidla, 5. Askele IV, 6. Enteh, 7. Mäetaguse SK.

Kui võidab Askele IV, siis jaotuvad kohad nii: 4. Askele IV, 5. Mäetaguse SK, 6. Kiviõli/Maidla, 7. Enteh.
Kuna veerandfinaalis kohtuvad põhiturniiri 3. ja 6. ning 4. ja 5., siis on veidi kaalul Askele IV (võidu korral kohtutakse kodus Mäetagusega, kaotuse korral “võõrsil” Kivõili/Maidlaga) ja Kiviõli/Maidlal (võidu korral ollakse vatsamisi Askele IV, kaotuse korral tuleb vastu minna Iisaku KK meeskonnaga) ning palju on kaalul Entehil ja Mäetagusel, sest Enteh pääseb play-offi Kiviõli/Maidla ja Mäetaguse SK Askele IV võidu korral.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: