12.01.2017
Seiklussport

Pühapäeval võisteldakse Pirital

SK Xdream selle aasta esimene üritus toimub juba sellel nädalavahetusel.

Hea seikleja!

Seikluste hooaja alguseni on jäänud loetud päevad – adidas Winter Xdream juba sellel pühapäeval Pirital. Rada on valmis, kaardid on trükitud ning ilmataadiga kokkulepped sõlmitud, pühapäevaks lubab mõnusat talveilma.

Milline liikumisviis tagab seekord rajal edu? Sellele küsimusele on keeruline vastata, aga suusad peab seekord ilmselt koju jätma. Oleme saanud vihjeid, et kõik Põhja-Eestis olevad fatbike´id on pühapäevaks välja renditud, see ilmselt reedab plaane, millega kõrgeid kohti püüdma tullakse…

Meil on tõeliselt heameel teatada, et eelmisel Winteril väga populaarseks osutunud mustikasupp ootab joogipunktis ka pühapäeval, see on kindlasti lisamotivaator, et joogipunkti rajal külastada. Tänusõnad Põltsamaa Felixile!

Uudisena on Winteriga sellel aastal liitunud Foodstudio Puljongid, kes valmistavad kodumaisest toorainest ilma ühegi säilitusaineta suurepärast puljongit. Kas kõik teavad kuivõrd hea ja kasulik on kanapuljong, eriti peale füüsilist pingutust!

Foodstudio Puljongi tiim on lõpujoonel kohal ja jagavad peale seiklust ohtralt mineraale sisaldavat kanapuljongit.

Juhul, kui sinu võistkond ei ole veel pühapäevasele seiklusele registreerunud, siis täna on viimane päev, registreerumine on avatud täna hilisõhtuni: xdream.ee/winter-xdream-osale

Pühapäeval Pirital näeme!

Seiklusteni!
SK Xdream

Eelmine:
Järgmine: