25.09.2016
Disc-golf

Pühapäeval toimusid Ida-Virumaa MV discgolfis

Sellel aastal mängiti kokku kaks ringi, esimene ring mängiti Mäetaguse discgolfi pargis ning teine ring Alutaguse discgolfi pargis. Naiste klassis mängiti samuti kaks ringi, aga Alutaguse kotkapoja rajal.

Pärast esimest ringi juhtis meeste klassis (MPO) Maico Rimmel, kelle ringi tulemuseks tuli -3, talle järgnes Hristo Neiland 0, Timo Juursalu ja Mario Karro mõlemil +1.

Meesseeniorite klassis (MPM) lõpetas Ago Sambla (+5) esimese ringi soliidses eduseisus. Teisel kohal oli Hillar Neiland +11 ja kolmandal Marko Viimsalu +14.

Harrastajate seas näitasid head mängu Asko Abel +2 ja Allen Talviste +7, kolmandat kohta jagasid Dmitri Reinmets ja Martin Aul +13ga.

Juunioride klassis tegi Allain-Marco Anton asjad selgeks juba esimese ringiga, kui läbis 18 korvi +9ga. Talle järgnesid Erich Pullerits +18 ning Danny-Rocco Anton +26.
Kõik esimese ringi tulemused: http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=348630

Teine ring muutis aga asjad palju huvitavamaks. Kui Mäetaguse rada on ülesehitatud pikkadele ja lagedatele radadele siis Alutaguse park nõuab eelkõike täpsust ja tehnilisust.

MPO klassis mängisid Alutaguse pargis nii Hristo Neiland kui ka Andrus Lehismets tulemuseks 0. See tagas Hristole kokkuvõttes esimese koha (kahe ringi kokkuvõttes 0), sest Maico Rimmel mängis +8 (kokku +5) ning langes kokkuvõttes kolmandale kohale. Teiseks tuli Timo Juursalu +4 (kokku +5), kes võitis ümbermängimisel Maicot. Ida-Virumaa arvestuses tõusis kolmandaks Andrus Lehismets, kes mängis kokku +6.
1. Hristo Neiland 0
2. Timo Juursalu +5
3. Maico Rimmel +5

MPM klassis jäi teistele kättesaamatuks Ago Sambla, kes Alutagusel mängis +1 ning kokkuvõttes +6! Teisele ja kolmandale kohale käis küll rebimine terve ring, kuid siiski suutis Hillar Neiland +8 (kokku +19) hoida Marko Viimsalu +7 (kokku +21) oma seljataga.
1. Ago Sambla
2. Hillar Neiland
3. Marko Viimsalu

Harrastajates jätkas Asko Abel stabiilse mänguga ning +3 Alutaguse rajal andis Temale ka üldvõidu (+5). Teise koha pälvis Allen Talviste +5 (kokku +12) ning kolmas Dmitri Reinmets +6 (kokku +19).
1. Asko Abel
2. Allen Talviste
3. Dmitri Reinmets

Juuniorides ei saanud keegi Allain-Marco Antonit kätte ning +12 ning kokku +21 kindlustas talle esikoha. Teiseks tõusis Danny-Rocco Anton +20 ja kokku +46 ning kolmandaks Erich Pullerits +40 (kokku +58), kes ümberviskamises edestas Priit
Teelahki.
1. Allain-Marco Anton
2. Danny-Rocco Anton
3. Erich Pullerits
Teise ringi tulemused ja kokkuvõte: http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=348927

Naised mängisid teatavasti 2×10 Alutaguse kotkapoja rada.
Võitjana väljus Aveli Uustalu, kes mängis tulemuseks -7. Teine koht läks Helen Mastile +1 ja kolmas Annelii Laaneväli +8.
Naiste ringi ajal visati ka üks hole-in-one ja selle autoriks oli Veronika Kaldma!
Naiste tulemused: http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=348975

Võistluse raames peeti ka kaks lisavõistlust, puttimis võistlus ja kaugviske võistlus. Kaugviske võistluse võitis Andrus Lehismets, kelle viske distantsiks mõõdeti 121.7m. Puttimis võistluse võitis Hristo Neiland ja puttimis võistluse distantsiks jäi 12m!

Täname Ida-Virumaa MV 2016 toetamise eest Eesti Pagarit, Oriflame, Ida-Virumaa spordiliitu ja Alutaguse Eagle discgolfi klubi! Õnnitleme kõiki värskeid meistreid ning uute kohtumisteni juba sellel nädalavahetusel, kui Alutaguse ja Mäetaguse discgolfi parkides toimub BST.

Eelmine:
Järgmine: