Pühapäeval tasub sammud seada Pannjärvele

Pühapäeval avatakse Pannjärve tervisespordikeskuses 2,4 km pikkune rullirada, kus avavõistlusel saavd rulluisutamises jõudu katsuda kõik soovijad ning rullsuusatamises saab vaadata Eesti ja Ida-Virumaa paremate paarissprindi sõitu.

Võistlus algab kell 11 rulluisuvõistlusega, kus kavas on jõukatsumine neljas võistlusklassis. Lisaks toimub samas ka Ida-Virumaa rulluisusarja kokkuvõtte paremate autasustamine.

Pärast rulluisuvõistlust peetakse rullsuusatamise paarissprindi võistlus, kus iga paariline läbib 2,4 km pikkuse ringi kolmel korral.

Võistluse eestvedaja, Alutaguse suusaklubi tegevjuhi Robert Peetsi sõnul on osalejateks Eesti koondislased Kein Einaste, Timo Simonlatser ja Peeter Kümmel. Samuti on kohal maakonna tugevamad ja tulevikulootused Timo Juursalu, Avo Sambla, Silver Selliov, Janari Rajas, Argo Rebban, Dmitri Reinmets, Mikk Rooden, Aleksandr Maslennikov, Janek Vallimäe,

Osalejate hulgas võivad tulla väikesed muutused, kuid selge on see, et pealtvaatajad saavad põneva võistluse osaliseks, sest võistlejate paaridesse panemisel arvestatatakse seda, et paarid oleks võimalikult võrdsed.

Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta. Pärast võistlust võivad kõik soovijad ise uut rada proovida.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: