08.06.2009
Jalgrattasport

Pühapäeval peetakse VI Alutaguse rattakross

Pühapäeval 14 juunil kell 12.00 sõidetakse Pannjärve Tervisekeskuses kuuendat korda Alutaguse Rattakross. Sama võistlus kandis ennem Jõhvi Jalgrattamaratoni nime. Jalgrattakross sõidetakse sellel aastal kolmel 17,3 km pikkusel ringil ja iga võistleja saab distantsi ise valida, et kas siis sõidab ühe ringi või kolm.

Muudatus tehti just noorte-, vanemate- ja naisjalgratturitele mõeldes, sest varasematel kordadel jäi põhidistants sellele sihtgrupile liiga raskeks või liiga pikaks.
Kavas on ka 3 km pikkune lastesõit ja 500 m pikkune tillusõit. Lastesõitude start antakse pool tundi põhistardist hiljem.

Registreeruda saab soodushinnaga veel kolmapäevani www.sportinfo.ee või telefonil 5290591

Rajaga saab tutvuda alates kolmapäevast kui trass on tähistatud lintide ja nooltega. Teisipäeval kell 19.00 on Pannjärvel kavas ühine võistlusringiga tutvumine.

Jõhvi jalgrattakross kuulub Alutaguse kolmikürituse kavva.

Päev varem, 13. juunil saavad, aga tõsised maastikurattasõidu huvilised ennast proovile panna Team Rattapood cupil Kohtla-Nõmme Kaevandus-park muuseumis. Kaevanduskäike läbiva ringi pikkuseks on 3,3 km ning distantsile jääb kaks arvestatavat tõusu, veetakistus ja tehniliselt huvitavaid maastikuelemente. K-Nõmmel avatakse võistluspäev kell 12.00 põhisõiduga kuid vanuseklassid algavad 6 aastastest poistest kuni M60-ni välja. Infot saab telefonil 5264863.

PEEP KIVIL,
Jõhvi RK/Sundstrand

Eelmine:
Järgmine: