02.04.2011
Firmasisesed

Pühapäeval on Kohtla-Järvel oodata põnevusmänge

Kui Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel on selgunud meistriliiga kullaomanik ja rahvaliiga medalistid, siis ülejäänud medalid võivad, aga ei pruugi saada, jagatud pühapäeval Kohtla-Järve spordihoones. Laupäevaste mängude põhjal on oodata pühapäeval tuliseid heitlusi.

Laupäev algas teatavasti Maidlas meistriliiga finaali teise vaatusega, kus KK HITO sai teatavasti napilt, aga kindlalt jagu Askelest 74:73, kusjuures külalised jäid kolmanda veerandi lõpus ilma reedese mängu põhikangelasest Edvard Trummist, kes teenis viienda ja ka kuuenda, tehnilise vea ja pidi viimast veerandit vaatama pingilt, kuidas kaaslased kulla raskustega, kuid siiski vormistavad.

Päeva teinegi mäng peeti Maidlas, kus esiliiga pronksilahingus alistas Askele IV näiliselt kindlalt 91:78 Mäetaguse. Mäng kulges kummalises rütmis. Askele IV sai ette 16:2, kuid avaveerand lõppes 20:14. Teine veerand kulges tasavägiselt ja poolajaks oli seis 40:36. Kolmada veerandil muutus Askele eduseis 57:43 ja 59:52 kaotusseisuks 59:60, kuid veerandaja lõpuks juhtis ikka Askele IV 61:60. Viimase veerandil vaid seitsme mehega mängule tulnud Mäetagusel püssirohtu ei jätkunud ja kohtumine kaotati 78:91, kuid mäng näitas, et Askele IV ei saa ennast pühapäeval kindlana tunda. Askele IV ja Mäetaguse heitlus algab pühapäeval päeva kolmanda kohtumisena kell 15.

Päeva kolmas kohtumine oli Iisakus ja seal olid vastamisi Iisaku/Kaitseliit ja Kohtla-Nõmme/HITO. Kogu kohtumisel oli väike initsiatiiv kohtlanõmmelastel, kes võitsid avaveerandi16:12, poolaja 32:29, kolmanda veerandi lõpuks olid külalised ees 62:53 ja lõppseisks märgiti 87:74. Kindlasti ei taha veidi teises koosseisus, kuid siiski karika võitjaks tulnud Iisaku/Kaitseliit esiliigas esikohta lihtsalt loovutada ja kui loovutab, siis kas ka Kohtla-Järvel lõhutakse kurbusest üks Rootsi redeli pulk. Selles paaris algab pühapäeval Kohtla-Järve spordihoones kohtumine kell 11.

Reedene viimane mäng oli Vokas, kus eelmise aasta neljas Toila võttis vastu eelmise hooaja hõbeda Remeksi. Kohtumine, kus mänguilu oli vähe, läksid küll külalised 10:6 ette, kuid alates seisust 10:10 külalised enam ette ei saanud. Küll oli kolmandal veeerandil (45:44) ja neljandal veerandil (57:56) vahe vaid üks punkt, kuid otsustavat murrangut külalised teha ei suutnud ja Tola võitis kohtumise 72:65. Eks pühapäeval ole näha, kas Toila laupäevase sünnipäevalapse Andrus Lehismetsa sünnipäeva võiduga tähistamine saab pühapäeval, Peep Belbaumi sünnipäeval jätku. Remeksi ja Toila lahing algab pühapäeval kell 13.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: