18.07.2010
Jalgrattasport

Pühapäeval lisandus täiskomplekt medaleid

Jõhvi Rattaklubi ratturid said pühapäeval Iisakus peetud maastikurattakrossi Eesti meistrivõistlustelt kulla, hõbeda ja pronksi.

Meeste eliit ja U23 klassi stardis oli 7 eliitklassi ja 22 U23 vanuseklassi võistlejat. Väga hea sõidu tegi Tauri Selder, kes üldjärjestuses lõpetas kolmandana, kusjuures teise koha saanud Caspar Austale kaotas ta lõpus väga napilt võites viimase ringiga tagasi enam kui minuti. Võitis Martin Loo,kes vanuse järgi kuulus küll U23 klassi, kuid ta valis võistlemiseks meeste eliitklassi jättes U23 meistritiitli vabaks ning nii Tauri Selder selle võitjasärgi endale võitiski.

Naiste eliitklassis oli osavõtjaid 9 ning esimesel ringil tehniliste viperuste tõttu kindalt 7. kohale langenud Maris Nurm suutis teise ringi lõpuks tõusta kuuendaks, ring hiljem neljandaks ja nelndal ringil oli ta juba kolmas, mis koha ta ka lõpuks sai.

Idavirulastest sai medali ka Raivo Sala, kes oli teine klassis Seenior 2.

Laupäeval peetud võistluse avapäeval olid medali saanud teatavasti N18 klassi kuld Kristel Koort ja Seenior 4 klassis sai pronksi Anatoli Männi (teine oli Ida-Virumaa juurtega, kuid Rakket esindav Ilmar Mesi). 

Protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/protokoll_XCO_MTB_EMV_1718072010.xls

Pildigalerii: http://pildid.sportiv.ee/index.php?cat=76
Pühapäevane Meliidi start: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1472
Pühapäevane Neliidi/Msportlassi start: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1473
Pühapäevased autasustamised: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1471

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: