06.12.2009
Male

Pritulinale kiirmale meistrivõistlustelt pronks

Pühapäeval Tallinnas peetud Eesti kiirmale meistrivõistlustel saavutas idavirulastest parima koha Svetlana Pritulina (Kohta-Järve SK Valge Ratsu), kes naistest saavutas pronksmedali.

Meistrivõistlustel mängiti kaheksa vooru ja Svetlana Pritulinale tagas 17 osaleja seas kolmanda koha 6 punkti 8st võimalikust. Pritulina ees ja taga oli kaks Tallinan SK Reval-Spordi esindajat, kohtlajärvelane kaotas võitjaks tulnud Tatjana Fominale ja hõbeda saanud Triin Narvale, kuid ülejäänud 6 vastast Pritulina alistas.

68 mehe osavõtul toimunud turniiril jäi medalist poole punkti kaugusele Kohtla-Järve SK Diagonaal esindaja Sergei Neff, kellele komistuskiviks sai eelviimane, seitsmes voor, kus ta kaotas sel aastal Euroopa meistrivõistlustelt kaks kulda (kiirmales kuni 12aastastest ja välkmales kuni 14aastastest) saanud Haapsalu poisile Ottomar Ladvale, kes lõpuks kogus Neffi ja veel nelja maletajaga ka võrdselt 6 punkti. Sellest kuuikust parima koefitsendiga Neff sai neljanda koha. Neff sai lisaks kaotusele kaks viiki (kulla saanud Tarvo Seemani ja hõbeda saanud Uku Valneriga) ja viis võitu. Viljandi MS esindaja Tarvo Seeman kogus 7,5 punkti, ülejäänud medalid saanud Uku Valner (SK Reval Sport) ja Deniss Kovaljov (Tallinna Vabaettur) said 6,5 punkti.  

Tabelid:
mehed
naised
seeniorid 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: