23.11.2012
Firmasisesed

Priit Sternhof valiti Eestimaa parimaks noortetreeneriks

Eestimaa spordiliit Jõud valis 2012. aasta Eesti parimaks noortreeneriks korvpalliklubi HITO treeneri Priit Sternhofi.

Sternhofi  juhendamisel võitis KK HITO Euroopa noorte korvpalliliigas noormeeste U20 vanuseklassis põhiturniiri täisedu, 15 võiduga. Finaalturniiril saavutati teine koht, mis on läbi aegade Eesti klubide parimaks tulemuseks selles sarjas.

Eesti A-vanuseklassi meistrivõistlustel kaitses Priit Sternhofi juhendatav võistkond KK HITO/Jõhvi SK esikohta, kui finaalis alistati vastaste koduväljakul TÜ/Rocki järelkasvumeeskond. Aasta varem võideti finaalis BC Kalev/Cramo duubelrivistus.

Sternhofi õpilastest valiti Sander Saare ainsana Eesti noortekoondisesse nii U18 kui ka U20 vanuseklassis. U18 klassis kuulus Georg Tambre Eesti koondisesse nii saalikorvpallis kui ka 3vs3 tiitlivõistlusel.

Aasta tulemuste eest valiti korvpalliklubide hääletusel Sternhof kevadel teist aastat järjest Eesti parimaks noortetreeneriks.

Alates käesolevast hooajast juhendab Sternhof lisaks KK HITO noortemeeskondadele ka klubi esindusmeeskonda, kes esineb oma debüüthooajal Eesti meistriliigas, mida alustati teatavasti üllatusvõiduga eelmisel hooajal neljanda koha saanud TYCO Rapla üle. Kuigi seejärel pole võite lisandunud on kõikide meeskondade treenerid tunnustanud mängujärgsetes intervjuudes just Sternhofi treeneritarkust.

Eestimaa parima noortetreeneri valimisel osalesid Eesti maakondade spordiliitude juhid ja eestimaa spordiliit Jõud peasekretär. Valik tehti neljapäeval Tallinnas toimunud koosolekul.

Sternhofile antakse auhind ja sellega kaasnev preemia üle 8. detsembril Moostes toimuval Jõudi aastalõpupeol.

hito.ee

Eelmine:
Järgmine: