06.08.2009
Auto-Moto

Porine rada pani võistlejad pingutama

Nädalavahetusel vihmas toimunud Toila motokross pani võistlejate oskused porisel ja libedal rajal proovile, kirjutab Põhjarannik.

Laupäeval ja pühapäeval Pühajõe krossirajal toimunud motokrossil kimbutas kohale tulnud Eesti paremikku vihmasadu, mis tegi sõitmise tavalisest keerulisemaks. “Krossisõitja sõidab alati kukkumise piiri peal ning kui rada on libe, siis on kukkumisoht seda suurem,” ütles võistluse korraldaja Arvo Keerme.

Kuid nirust ilmast ja kehvadest oludest hoolimata sõideti kõik sõidud ära. Suuri ebaõnnestumisi ei olnud ning kõik, kellelt head kohta eeldati, tegid oma tulemuse ka ära.

Ida-Virumaa sõitjad sellel võistlusel pjedestaalile ei pääsenud ning pidid teistele alla vanduma. Kuna tegemist on Eesti karikasarja kuuluva võistlusega, oli konkurents Keerme sõnul väga tihe – kohal olid kõik, kellel Eesti karikal sel aastal põhjust kaasa rääkida, ning kõrvale jäid ainult need, kes vigastatud.

MX1-klassi esikolmikukohad said Toomas Triisa, Lauri Lehtla ja Indrek Mägi.

Keerme sõnul ei ole see aasta motomeestele kõige parem – keerulised ajad ei luba teha selliseid kulutusi, nagu on vaja, mistõttu väga häid tulemusi ei oodata. “Pigem teeme selle aasta kaasa, et taset hoida, ja loodame tuleviku peale,” lausus ta.

Laupäeva pildid
Anna Romanenko fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=960
Jaak Roodeni fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=964

GERLI ROMANOVITÐ

Eelmine:
Järgmine: