25.03.2007
Firmasisesed

Põnev seis korvpalli esiliigas

Kui Living.ee korvpallimeistrivõistluste meistriliigas sai pühapäeval peetud esimeses poolfinaalmängus tiitlikaitsja Kohtla-Järve KK Hitoi Toilast jagu 102:88, siis väga põnev seis on ka esiliigas, kus enne viimast vooru on 2.-4. kohal paiknevatel meeskondadel võrdselt punkte.

Olukorra teeb omapäraseks see, et 5 võitu ja 4 kaotust omavad Mäetaguse,Kohtla-Nõmme/DHL ja Iisaku KK II on omavahelised mängud ära pidanud ja viimases voorus kohtutakse meeskondadega, kel enda kohad juba paigas, kuid kes võivad medalipretendentidel elu kibedaks teha.

Mäetaguse kohtub 7. aprillil kodus Sillamäe Kaleviga, kel pole võimalik tõusta kõrgemale kuuendast kohast. Pühapäeval, 8. aprillil on Vokas kavas kaks esiliiga mängu, neist esimeses on Kohtla-Nõmme/DHL külas Vikingmodumil, kel tagatud viies koht ning teises mängus sõidab Iisaku KK II külla Viru ÜJP meeskonnale, kel tagatud liiga võit.

Võrdselt punkte omavatest meeskondadest on eelisolukorras Kohtla-Nõmme/DHL, kes võidu korral saab igal juhul hõbemedali. Mäetagusel on hõbeda saamiseks vaja ise võita ja loota, et kaks konkurtenti kaotavad või Iisaku KK võidab viimase mängu pea sama suurelt kui nemad. Iisaku KK II jõuab võidu korral hõbedale siis, kui konkurendid kaotavad või nad võidavad viimase mängu 7 punkti võrra suuremalt kui teeb seda Mäetaguse.

Omavahelised mängud on kolmikul lõppenud järgmiselt
Kohtla-Nõmme/DHL – Mäetaguse 68:67 ja 76:74
Kohtla-Nõmme/DHL – Iisaku KK II 71:60 ja 79:89
Mäetaguse – Iisaku KK II 78:74, 69:73 

Statistika leht: www.sportiv.ee/korvpallMV_06/ivmv_korvpall_0607_veeb.htm 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: