25.02.2007

Poliitikutest spordiplatsil edukaimad Eestimaa Rohelised

Pühapäeval, 25. veebruaril Kohtla-Järve spordihoones toimunud Ida-Virumaa I poliitikute spordipäevad võitis võistkond Eestimaa Rohelised koosseisus Mikk Sarv, Arvo Kaseniit, Üllar Vaserik, Imre Poom, Kristiina Soakas, Kristjan Vilbaste ja Rutt Karolin.

Eestimaa Rohelised võitsid neljast kavas olnud alast kaks, nad olid parimad korvpalli vabavisetes tabades 5 minuti jooksul koguni 46 viset ning võitsid ka teatevõistluse ning kogusid kokku 38 punkti.

36 punktiga oli teine Isamaa ja Res Publica Liit, kes võrdsete punktide juures edestas kolmanda koha saanud Keskerakonda tänu sellele, et IRLi võistkonnas lõi kaasa rohkem Riigikogusse kandideerijaid. IRL võitis nooleviske ja Keskerakond oli parim mälumängus.

Eesti Kristlikud Demokraadid pidid põnevas heitluses leppima 34 punkti ja neljanda kohaga.

Pooliku võitskonnaga esindatud Rahvaliit kogus 9 punkti ja oli viis. Vaid Jaanus Rahumäe karateesinemisega piirdunud Reformierakond sai tabelisse boonusena ühe punkti ja kuuenda koha.

Individuaalses mälumängus oli edukaim keskerakondlane Eevi Paasmäe. Noolemängus sai parima individuaaltulemuse Tiit Salvan (IRL), kes kogus 30st võimalikust 24 punkti.

Aleksandr Komðini fotod: foto.rc-mir.com/fotoalbum899643.html

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: