08.03.2019

Põlevkivi Volle võitja selgunud

Põlevkivi Volle 2018/2019 hooaja võitjaks tuli Krabuli Küte, kus sel hooajal mängisid: Külli Stroo, Toomas Stroo, Madis Volt, Kristjan Palm, Taavi Põllu, Talis Põllu, Taivo Valdur, Margus Hindreus, Stanislav Gruzdev, Robert-Roland Uusmaa.

Põlevkivi Volle teine finaalmäng oli hoopis tasavägisem kui esimene, kuigi esimese geimi algus seda ei tõotanud. Krabuli Küte läks kohe juhtima 7:0. Narva küll kogus end, kuid kui Krabuli Küte sai veel paaril korral 4 punkti järjest, olid nad geimi võitnud tulemusega 25:18. Teise geimi alguses läks aga Narva juhtima 6:2. Nad juhtisid veel 10:8 kui Krabuli Küte sai 5 punkti järjest ja juba juhtisid nemad 13:10. Narva küll pingutas, kuid seda kolmepunktist kaotusseisu nad vähendada ei suutnud ja kaotasid ka selle geimi tulemusega 22:25. Kolmandas geimis oli Narval teise geimi lõpu hoog sees ja alustasid geimi punktide vahetusega seisuni 3:3. Siis aga said 4 ja 6 ning kahel korral veel 4 punkti järjest ja võitsid selle geimi tulemusega koguni 25:11. Kindlasti mõjutas Krabuli Kütte mängu see, et nad tegid mängijate vahetused. Kuigi neljandas geimis tehti tagasivahetused, ei klappinud neil kohe uuesti mäng. Narva läks jällegi juhtima 7:4 kui sai 6 punkti järjest. Edasi suurendasid nad veel oma eduseisu 3 punkti kaupa, geimi lõpus veel 5 punkti võrra ja nii võitsid nad selle geimi tulemusega 25:16. Mängu seis seega 2:2. Otsustavat viiendat geimi alustati punktide vahetusega, kuid siis ei klappinud Narval mäng – Krabuli Küte sai 3 punkti järjest ja läks juhtima 5:2. Edasi vahetati punkte ja Narva jõudis juba kahe punkti kaugusele, aga siis tekkis neil suur mõõn, kus Krabuli Küte sai 4 punkti järjest, mis sisuliselt otsustaski geimi ja ühtlasi mängu saatuse. Krabuli Küte võitis geimi tulemusega 15:10 ja kogu kohtumise 3:2 ning tuli Põlevkivi Volle selle hooaja võitjaks.
II koht: Narva karjääri võistkond: Sofja Þuravljova, Igor Jefimov, Oleksii Bilous, Daniil Bassov, Aleksandr Silinski, Sergei Laba, Igor Kuznetsov, Andrei Ivankiv.
III koht: Estonia kaevanduse võistkond: Ljudmila Þuravljova, Nikolai Þuravljov, Anatoli Komissarov, Üllar Saatman, Vadim Furman, Artur Varunov, Vitali Jegorov, Igor Karlson.

Toimus autasustamine, kus kolmele võistkonnale andis medalid ja auhinnad kätte Eesti Energia Spordiklubi juhatuse liige Aksel Ers.

Eelmine:
Järgmine: