20.02.2018

Põlevkivi Volle põhiturniir on lõppenud

Põhiturniiri viimases kohtumises olid vastamisi Peamaja ja Jõhvi harrastajate võistkonnad. Kohtumise võitsid Jõhvi harrastajad 3:0.

Algus oli Peamaja võistkonnale lootustandev – mindi juhtima 5:0. Siis aga ei suudetud tugevaid serve vastu võtta ja nii oligi seis viigis 5:5. Edasi vahetati punkte ja Peamaja sai ka juhtima minna 9:7 kui sai kolm punkti järjest. Kuid jällegi ei suudetud serve vastu võtta ja nii said harrastajad 9 punkti järjest – sellega oli ka geim võidetud 25:18. Teises geimis läksid harrastajad kohe juhtima ja võitsid geimi tulemusega 25:11. Kolmas geim hakkas natuke tasavägisemalt ja viigiseis püsis seisuni 8:8. Harrastajad said sealt edasi 6 ja 4 punkti järjest ja nii olid nad võitnud ka kolmanda geimi tulemusega 25:15 ning kogu kohtumise 3:0.
Põhiturniiri võitis Narva karjääri võistkond 12 punktiga, neile järgnevad Jõhvi harrastajad 9  ning Estonia kaevanduse võistkond 6 punktiga. Peamaja kogus 3 punkti ja punktita jäi Ojamaa kaevandus.
Narva karjäär ootab nüüd finaalivastast kohtumisest Estonia kaevanduse ja Jõhvi harrastajate võistkonna vahel, mis toimub 05. märtsil algusega kell 19.15 (saali saab 19.00).
Tähelepanu, muudatus mängude graafikus!
Esimene finaalmäng toimub 12. märtsil ning Peamaja ja Ojamaa kaevandus kohtuvad 19. märtsil. Edasine graafik jääb muutmata.
sportiv.ee
Tabel

Eelmine:
Järgmine: