06.03.2013
Firmasisesed

PILDID! VIDEO! KK HITO võitis kindlalt Tallinna Kalevit

G4S Korvpalli Meistriliigas toimus kolmapäeval üks kohtumine, kus Tallinna Kalev võõrustas kodusaalis Korvpalliklubi HITO-t. Ida-Virumaa meeskond võitles südilt ning võttis lõpuks 20-punktilise 84:64 võidu. See võit oli HITO-le teiseks võiduks G4S KML-is.

„Mängu algul tabasime hea protsendiga kolmepunktiviskeid. See on meie mängus väga oluline, kuna tänu sellele tekib korvi all rohkem ruumi. Kaitses olime samuti tublid, mis andis meile hea emotsiooni ja enesekindluse, et see võit ära võtta,“ oli KK HITO peatreener Priit Sternhof oma mängumeeste mänguga rahul.

Esimene poolaeg möödus tasavägiselt. Veidi aktiivsemaks pooleks oli Tallinna Kalev, kes oli pidevalt mõnepunktilises eduseisus. HITO mängijad ei lasknud end tagaajaja rollist häirida ning nende mäng läks iga minutiga aina paremaks, kaotades poolaja 36:33. Pärast riietusruumist tagasi tulekut pooled vahetusid. Tallinna Kalev ei saanud kuidagi oma mängu käima, HITO seevastu leidis endas uue hoo. Tänu uuele hoole ja suurele võitlusele valitses Ida-Virumaa meeskond teist poolaega juba täielikult, võttes kindla 84:64 võidu.

HITO parimad olid Edvard Trumm 19, Siim Laur 17 ning Jarko Kool 12 punktiga. Trumm võttis lisaks lauast 16 ning Laur 9 palli. Tallinna Kalevil jõudsid kahekohalise arvu punktideni Emmanuel Okoye, Janis Vahter ja Mario Paiste, kes tõid vastavalt 11, 10 ja 10 silma.

Statistika: http://www.basket.ee/?mid=399&section=boxscore&gid=2013001107
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2599
Intervjuu Priit Sternhofiga: http://www.youtube.com/watch?v=mv9KXbkwEdE 
4. veerandi video: http://www.youtube.com/watch?v=yudHIgzSl4s

basket.ee

Eelmine:
Järgmine: