03.12.2011
Firmasisesed

PILDID! TTÜ SK KK HITO/Jõhvile raskusi ei valmistanud

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas sai kaheksanda võidu tabelisse KK HITO/Jõhvi, kes reede õhtul alistas kodusaalis TTÜ SK 98:58.

Vastased said ette 6:3 ja kolmandal minutil oli tablool seis 8:8, kuid siis mängis sisuliselt vaid üks võistkond – avaveerand väljakuperemeestele 33:14 (kaugvisked hitolastel 7/5, vastaste olematust kaitsest annab tunnistust 0 viga veerandajaga).

Teise veerandi algus oli hitolastel uimane ja vastased võitsid väikese, kuueminutilise minimängu 11:6, poolajaks oli seis 48:29 ehk teine veerand mängiti viigiliselt.

Teisest poolajast tasub märkimisväärseimana esile tuua hooaja alguses võõrsil viibinud Riho Undi eneseleidmise, kes viie minutiga viskas vastaste korvi 15 punkti, tehes ilmeksimatult viis kolmepunktirünnakut (4×3 ja 1×2+1).

Ainsa iluveana jäi kripeldama, et teist kodumängu järjest ei suutnud idavirulased napilt saada täis 100 punkti.

Esimese etapi lõpuni jääb idavirulastel veel kaks mängu, mis peetakse tuleval nädalal Tallinnas ja Saaremaal.

Teiseks etapiks on HITO/Jõhvi kindlustanud endale koha tugevamas tugevusgrupis, mängudel 1.-9. kohani. Tõenäoliselt peetakse käesoleva aastanumbri sees Jõhvis veel vähemalt üks mäng, sest juhendi järgi on teisel etapil plaanis pidada sel aastal 13.-31. detsembrini veel kolm vooru.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2106 

Erileht: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103276

Johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: