19.04.2014
Firmasisesed

PILDID! Toila kindlustas põnevuskohtumises teise koha

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel alistas Toila laupäeval Maidlas SK Askele/BC Kiviõli 77:75 ja kindlustas põhiturniiril teise koha.

Esimesel poolajal domineerinud ja selle 46:35 võitnud Toila mängis kolmanda veerandaja alguses kehvalt ja vähem kui viie minutiga tegid väljakuperemehed kolme Eesti meistriliiga kogemusega mehe (Sander Saare, Tõnis Uueküla, Silver Kallas) toel 16:0 spurdi ja läksid juhtima 51:46 ning kolmanda veerandaja lõpuks oli Kiviõli regiooni meeskond ees 62:59.

Viimasel veerandil jätkus tasavägine heitlus. Poolteist minutit enne lõppu olid külalised taas ees –  65:69 kaotus oli pööratud enda kasuks 74:72. 44 sekundit enne lõppu tabasid väljakuperemehed kaugviske ja said taas 75:74 juhtima. Pool minutit enne kohtumise lõppu oli külalistel kasutada kaks vabaviset, millest teine tabas – 75:75. Askele/Kiviõli viimaseks jäänud rünnak lõppes raskelt sooritatud ja mööda läinud kaugviskega. Järelejäänud seitse sekundit tõid edu Toilale, tabati keskpositsiooni vise, mis kindlustas neile 77:75 võidu.

Fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2828

Põhiturniiri 12 võidu ja 0 kaotusega võitnud KK HITO järel kindlustas Toila teise koha, neil on 11st mängust 8 võitu. Pühapäeval selgub, kes saab poolfinaali kolmanda, kes neljanda asetusega, enne pühapäeva on 11st mängust saanud Remeks 6 ja Askele/Kiviõli 5 viga. Mõlemad meeskonnad kohtuvad pühapäeval tabeli teisel poolel asuvate meeskondadega, Remeksi vastane on Iisaku ja Askele/Kiviõlil Narva. Kui Remeks võidab, siis on nad tabelis kolmandad ja kohtuvad poolfinaalis Toilaga. Kui Remeks ja Askele/Kiviõli koguvad lõpuks võrdselt punkte annab paremus omavahelistes mängudes kolmanda asetuse Askele/Kiviõlile.

Meistriliiga finaalturniir peetakse 3. ja 4. mail, avapäeval on kavas poolfinaalid, kus kohtuvad esimeses põhiturniiri teine ja kolmas ning teises põhiturniiri esimene ja neljas. Finaalturniir teisel päeval on kavas medalimängud.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: