02.04.2012
Firmasisesed

PILDID! Tiitlikaitsja on mänginud vääriliselt

Eelmisel kevadel Jõhvis peetud A-klassi finaalturniiril üllatuslikult Eesti maineikaima noorte tiitli üle aastate taas Ida-Virumaale toonud KK HITO/Jõhvi SK on ka sel aastal nelja parema hulgas.

Sel aastal peetakse A-klassi (s. 1993. a ja hiljem) finaalturniir 21. ja 22. aprillil Tartus. Poolfinaali on endale koha taganud lisaks põhiturniiri võitnud KK HITO/JSK meeskonnale ka Salva/Tartu Ülikool I, kelle põhitegijaks on KK HITOs korvpalluriteed alustanud kohtlanõmmelane Artur Saariste.

Möödunud nädalavahetusel mängisid põhiturniiri neli tugevamat Jõhvis ning KK HITO/JSK sai juurde kolm ning T. Soku KK, Salva Taru/Ülikool ja BC Rakvere Tarvas kõik ühe võidu ja kaks kaotust. Nii lõpetas HITO/JSK A-tugevusgrupi 11 võidu ja 1 kaotusega, Salva/Tartu Ülikool I sai 6, T. Soku KK 5 ja BC Tarvas/Rakvere spordikool 2 võitu. Etapi pildid: http://pildid.sportiv.ee/index.php?cat=120

Teiste tugevusgruppide võitjatena said veerandfinaali mõningase üllatusena esimesel etapil 14st mängust vaid 1 võidu saanud ja kaheksandana lõpetanud Salva/Tartu Ülikool II ja sel hooajal karikavõidu saanud Tabasalu PK/Kohila SK. Esikuuikust jäid välja nii eelmise aasta A-klassi finalist BC Kalev/Cramo, samuti ka meistriliiga klubide Rapla KK ja KK Pärnu järelkasvumeeskonnad – kõik nimetatud mängivad kohtadele 7.-12.

KK HITO/JSK vastane selgub veerandfinaalist BC Tarvas/Rakvere SK – Salva/Tartu Ülikool II. Salva Tartu Ülikool I vastane selgub paarist T. Soku KK – Tabasalu PK/Kohila SK.

Kes plaanib Tartusse A. Le Coqi spordihoonesse (info>>>) Ida-Virumaa tulevikulootustele kaasa elama minna, siis infoks niipalju, et HITO/JSK osalusel poolfinaal peetakse 20. aprillil kell 17 (teine poolfinaal algab kell 19). Pühapäeval on pronksimäng kavas kell 17 ja finaal kell 19.

KK HITO/JSK lõpetas avaetapi 14 võidu ja 0 kaotusega. Teisel etapil saadi 5 võitu ja 1 kaotus. Ainuke kaoitus pärineb 11. märtsil Tartus peetud mängust, kus kaotati 54:75 T. Soku KK meeskonnale. Lisaks on hooajal saadud veel üks kaotus – karikasarja avaringi eduka läbimise järel jäädi 13. novembril veerandfinaalis hoolimata mängu käigus hitolastel olnud paarikümnepunktilisest edust 96:98 alla koduväljakueelist omanud Rapla KK meeskonnale.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: