20.10.2010
Firmasisesed

PILDID! Teises liigas käivad Ida-Virumaal kõik meeskonnad

Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas mängib teisel etapil KK Hito II kohtadele 1.-10. ja Iisaku KK kohtadele 11.-19. ehk Ida-Virumaale on sel hooajal asja kõigil teise liiga meeskondadel.

Kui seni kõik viis mängu võitnud KK Hito II kindlustas endale B-alagrupi võitjana koha tugevamas grupis juba pärats 4. vooru, siis Iisaku KK mäng oli nagu vahelduvvool, kahes esimeses voorus kaotati, seejärel kahes voorus saadi võit ja viimased kaks mängu mängu taas kaotati, kusjuures kaotati kõik kolm kodumängu. 2 võidu ja 4 kaotusega saadakse E-alagrupis 3. või 4. koht. Viimati jäi Iisaku KK kodus alla Ambla SK meeskonnale 69:81, kusjuures eelmisel reedel sai Iisaku samast meeskonnast võõrsil jagu 84:82. Oma pitseri Iisaku mängule pani väsimus, sest viimase kuue päeva jooksul oli see meeskonnale koguni neljandaks mänguks.

Iisaku – Ambla pildid (Anna Romenenko): http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1601
Iisaku – Ambla SK pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1600

Kui Iisaku KK jaoks on esimene etapp lõppenud, siis KK Hito viimane esimese etapi mäng on kavas laupäeval Jõhvi spordihallis, kus nende vastaseks on kell 15 algavas kohtumises tabeli viimane Orissaare Rock.

Eeloleval reedel on aga kõik korvpallisõbrad oodatud oma osavust proovile panema Jõhvi spordihalli, kus kell 19 (registreerimine lõpeb kell 18.45) algab Jõhvi 1vs1 korvpalliturniir, kus kavas on meeste eliit, meeste amatööride ja naiste võistlusklass.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: