22.02.2015
Mõttesport

PILDID! Teise etapi võitis Kohtla-Nõmme

Ida-Virumaa sporditeemalise mälumängumeistrivõistluste teisel, Kohtla-Nõmmel peetud etapil jättis esikoha koju kohalik võistkond. Teise koha saanud tiitlikaitsja Karru Klubi juhib kahe etapi kokkuvõttes.

Karru Klubi (Raivo Murd, Kaido Kooga, Rein Pärna) kogus 41st võimalikust 22 punkti ja seekord sellest võiduks ei piisanud, sest esimesel etapil kolmanda koha saanud Kohtla-Nõmme (Piret Niglas, Mait Metsla, Rene Kundla) suutis seekord neist kolm punkti rohkem koguda.

Esimesel etapil teine olnud Vari (Virmo Moosel, Aime Luuk, Hillar Neiland) sai seekord 17 punktiga kolmanda koha. Järgnesid  Zodiak 12 ja Kohtla-Järve SHK 3 punktiga.

Kahe etapiga on Karru Klubi kogunud esimese ja teise koha eest kokku 74 punkti, järgnevad Kohtla-Nõmme 70 ja Vari 64 punktiga.

Individuaalvõistusel jagasid oli teise etapi edukaim 8 punktiga 12st võimalikust Andrus Alamaa, 7 punktiga oli teine Hillar Neiland ja 6 punktiga jagasid 3.-4. kohta Mait Metsla ja Kaido Kooga. Parima naisena oli Aime Luuk 5 punktiga viies.

Kahe etapi järel jagavad 16 punktiga esikohta Metsla ja Alamaa. Põnev on seis kohtadele 2.-5., sest Rein Pärna, Aime Luuk ja Hillar Neiland on kogunud 13 ja Kaido Kooga 12 punkti.

Neljaetapilise meistrivõistluste kolmas etapp toimub 22. märtsil Mäetaguse vallas.

Kokkuvõttes läheb nii võistkondlikus kui ka individuaalses mälumängus arvesse kolme parema etapi tulemused.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=3042

Protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/ivmvsmalumang_2015pr.doc
Etapi võistkondlik punktitabel: https://sportiv.ee/protokoll/220215_punktitabel.pdf
Etapi individuaalne punktitabel: https://sportiv.ee/protokoll/220215_punktitabel_ind.pdf

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: