24.09.2010
Firmasisesed

PILDID! Täna õhtul algab tee meistriliigasse

Sel hooajal Eesti meistrivõistlustel Ida-Virumaa tugevamaid korvpallureid ühendava KK Hito duubelrivistus, kelle ridades ka mitu esimese rivistuse meest, peab täna õhtul algusega kell 20 Jõhvi spordihallis esimese mängu Eesti meistrivõistlust teises liigas.

Täna õhtul on KK HITO II vastaseks SK Forte/Tartu PK meeskond, keda juhendab Jõhvist pärit Ergo Prave.

Kuna U23 vanuseklassi mängijatel (s. 1.07.1987 a ja hiljem) on lubatud kuni tuleva aasta 28. veebruarini ning A-klassi mängijatel (s. 1992. a ja hiljem) kuni hooaja lõpuni mängida ühe klubi mõlemas meeste sarja meeskonnas, siis KK Hito rivistuses on tänase päeva seisuga koguni seitse noormängijat, kes on registreeritud mõlemasse võistkonda. 

Mängu info (seal ka voldik, kust saab lugeda nii koosseisude kui ka võistlussüsteemi kohta): https://sportiv.ee/index.php?2/8245

Kui seni mängis Ida-Virumaalt Eesti meistrivõistluste esiliigas kaks meeskonda, siis sellest hooajast jõud ühendati ning maakonna esindusklubi esimene meeskond mängib ainsa maakonna võistkonnana esiliigas ning duubelrivistus heitleb teises liigas. Esiliiga meeskonna eesmärk on jõuda meistriliigasse ning teise liiga meeskonna eesmärk on kerkida järgmiseks hooajaks esiliigasse.

Teises liigas mängib Ida-Virumaalt ka Iisaku KK, kes kolmapäeval kodusaalis peetud avakohtumises kaotas põnevas mängus ebaõnnestunud lõpuga Viljandi AP Mets võistkonnale. Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1563

Ida-Virumaa korvpallihooaja üks olulisemaid sündmusi on kavas aga maikuu lõpus, kui KK Hito 1994. a sündinud poiste võistkond mängib kodus Euroopa Noorte korvpalliliiga finaalturniiril, kus eelmine aasta saavutati neljas koht. Kolm KK Hito-94 võistkonna mängijat, Eesti noortekoondislast kuulub ka klubi meeste võistkondadesse.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: