29.10.2010
Firmasisesed

PILDID! Taas kaotati läänevirulastele

Kui Eesti korvpallimeistrivõistluste meistriliigas esindab Virumaad aisana Rakvere meeskond, siis nüüd kaotas Ida-Virumaa korvpalli lipulaev KK Hito kahe päeva jooksul erinevates sarjades Lääne-Virumaa meeskondadele.

Kui neljapäeval hävis Hito II Rakveres teise liiga mägus läänevirulastele 32 punktiga, siis reedel võõrustas esiliigas mängiv KK Hito esimene meeskond Jõhvis veel eelmisel aastal teises liigas mänginud Tamsalu Los Torost ja kaotati 84:85.
Statistika: http://basket.ee/index.php?mid=24&section=boxscore&gid=2011002040.
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1609

Lohutuseks võib öelda, et võitjate kasuks viskas enim, 26 punkti Ida-Virumaa juurtega Raido Villers, keda toetas 15 punktiga Sven Pugonen, kes eelmisel hooajal aitas Ida-Virumaa karikavõidule Iisaku/Kaitseliit meeskonna.

Hitot ei aidanud ka Siim Lauri 30 punkti, kusjuures viimasel sekundil tabas ta kahese, millest jäi aga mängu lisaajale viimiseks väheseks. Kuigi ka lisaajal oleks Hitol raskeks läinud, normaalaja lõpuks oli neid väljakule jäänud neli.

Põhiturniiri esimese ringi lõpetas Hito 3 võidu ja 2 kaotusega,mis annab C-alagrupis kuue meeskonna seas teise koha.

Teine  ring algab Hitole kahe kodumänguga, kus vastaseks on Tallinna meeskonnad, keda avaringis võõrsil võideti. Järgmisel reedel on Hito vastaseks Elion/Corle.

Sportiv.ee
 

Eelmine:
Järgmine: