27.06.2012

PILDID! Suvevolle neljas etapp oli taas saalis

Teisipäevane äikesevihm viis suvevolle Jõhvi sarja neljanda etapi sarnaselt teisel etapile saali.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle IV etapp

26.juuni 2012 Jõhvi Spordihall

Neljandale etapile oli kohale tulnud 3 nais- ja 5 meesmängijat. Arvatavasti kardeti tugevat äikesevihma. Otsustasime loosi teel teha kaks segavõistkonda ja mängida parem kolmest geimist. Võistkonnad moodustusid järgmised: Aljona Tumanova, Aime Luuk, Jaak Kivend, Gert Niinepuu; Carolin Mesi, Anton Kirillov, Pavel Andrejev,  Marek Vitsur. 

Esimeses geimis oli väike ülekaal Carolini võistkonnal, kes võitis selle geimi tulemusega 25:21. Teise geim kulges punkt-punktilt, kuid lõpp kuulus jällegi Carolini võistkonnale 25:23. Kolmandas geimis oli ülekaal Aljona võistkonnal, kus kohati juhiti 10 punktiga. Geim võideti aga tulemusega 25:20. Neljandas geimis läks juhtima Carolini võistkond, kuid Aljona võistkond viigistas ja läks omakorda ise juhtima, kuid geimi lõpus eksiti ja geim kaotati 23:25 ning kogu mäng 1:3.

Seekord meil kohtunikku ja sekretäri polnud (kuna võistlejaid oli täpselt kahe võistkonna jagu), kuid kohtunik on ikkagi vajalik, sest oli ka mitu lahkarvamust mängusituatsiooni lugemisel.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2386

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: