03.03.2013
Suusatamine

PILDID! Suusatamises kuld, hõbe ja pronks

Võrumaal toimuvate 12. Eestimaa talimängude suusatamise programmis oli teisel päeval kavas vabatehnika eraldistardist sõidud. Ida-Virumaa sai kulla, hõbeda ja pronksi.

Ida-Virumaa suusatajatele oli edukaim vanuseklass M16, kus esikümnesse mahtunud sportlastest koguni pooled olid idavirulased. Võidu tõi Iisakule Kaarel Karri, vaid 0,2 sekundiga kaotas pronksi ja sai neljanda koha Martin Küüsmaa (Illuka). 7. oli Rico Jaanipere (Iisaku), 8. Taivo Valdur (Illuka) ja 10. Kaivo-Mart Kangro (Illuka).

Klassis M14 sai Illuka noormees Vane Vähk teise koha, kusjuures teda suutis edestada vaid Narva jurtega, nüüd Otepääl elav Mart Vðivtsev. Samas klassis oli Marten Kuusmann Kohtla-Nõmmelt kümnes ja Karl-Joosep Karp (Iisaku) sai 12. koha.

Klassis N14 tõi Illukale pronksi Aveli Uustalu. Kusjuures nii Vane kui ka Aveli ees olid vaid neist aasta vanemad suusatajad.

Napilt jäi medalita 98 mehe konkurentsis idavirulastest edukaimana viienda koha saanud Avo Sambla (Illuka), kellest 2. koht jäi 4,8, 3. koht 2,1 ja 4. koht -0,1 sekundi kaugusele. Tubli sõudu tegid ka Janari Rajas (Iisaku) ja Silver Selliov (Illuka), kes olid vastavalt 13. ja 15.

Klassis N45 oli seitsmes Helen Mast (Mäetaguse).

Klassis N18 oli kümnes Reelika Vallas (Jõhvi) ja 12. Sandra Schmidt (Toila).

Klassis M60 sai Avo Kiir (Iisaku) 14. koha.

Naistest oli Ida-Virumaa edukaimana Kairi Schmidt (Toila) 15. Sama koha sai tema võistkonnakaaslane Karmel Virkus klassis N16.

Klassis M40 oli 16. Peep Kivil (Jõhvi), kusjuures Ida-Virumaalt sirgunud Raivo Sala tõi Pärnumaale selles klassis esikoha.

Klassis N35 oli Kristiina Suokas (Mäetaguse) Ida-Virumaa parimana 28.

Klassis M50 sai Margus Sellik (Iisaku) 31. koha.

Klassis M18 sai idavirulastest parimana Urmet Roosimägi (Mäetaguse) 34. koha.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2597

Esialgsetel andmetel oli Ida-Virumaa maakondadest kuues. Valdadest oli Illuka neljas ja Iisaku kaheksas. Kaheksas oli ka linnadest Jõhvi.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: