01.09.2012
Sulgpall

PILDID! Sulgpallis peeti hooaja avaturniir

Jõhvi spordihalli sulgpallihooaja avalöögi võitis meestest Dmitri Lvov Kiviõlist, naistest Anna Romanenko Aiandist ja noormeestest Marko Saatman Mäetaguselt.

Tarkuse päeval olid hooaja avaturniirile kohale tulnud 7 meeste, 4 naiste ja 2 noorteklassi mängijat. Paljudele oli rõõmaskas üllatuseks, et senise kahe väljaku asemel ootas neid suures saalis koguni kuus platsi. Kuna sulgpall on regioonis väga populaarseks muutunud, siis spordihall tegi sportlastele kingituse ja lisaks senistele jooniti neli platsi veel maha.

Naised mängisid üheringilise turniiri, mille võitis täiseduga Anna Romanenko, teise koha viis Toilasse Maarika Raja, kolmas oli Irina Raznotovskaja, kelle kõik mängud lõppesid 21:17, neist ühe ta võitis. Võistluse peasekretär Jaak Roodenilt sai auhinna ka neljanda koha pälvinud Olesja Starodubtseva.

Mehed ja juuniorid mängisid koos ning alguses olid nad jagatud kahte alagruppi. Viieliikmelisest alagrupist pääses võitjana poolfinaali Juri Krot, kes oli poolfinaalis parem teise alagrupi teisest Sanþar Magomedagajevist 21:9 ja 21:19. Teises poolfinaalis alistas neljaliikmelise alagrupi võitnud Dmitri Lvov 21:11 ja 21:15 Aleksei Kreivaldi, kes lõpuks sai kolmanda koha, olles 3.-4. koha mängus 2:0 parem Sanþar Magomedagajevist. Finaal oli äärmiselt tasavägine ja lõppes Lvovi 2:1 võiduga.

Tasavägine oli ka B-turniir, kus mõlemad kohamängud lõppesid 2:1, järjestus: 5. (parim noor) Marko Saatman, 6. Andrei Pistrailov, 7. debüüdi teinud Adrean Dvorski ja 8. Rene Kundla. Viieliikmelise alagrupi viimaseks ja kokkuvõttes 9. jäi turniiri noorim osavõtja Tanel Saatman, kellele kuulus noorte teise koha auhind.

Võistluse läbiviimist toetas Jõhvi vallavalitsus.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2459

Johvisport.ee
 

Eelmine:
Järgmine: