10.11.2010
Firmasisesed

PILDID: PPA sai korvpalliplatsil pingeid maandada

Kui kolmapäeval oli meedias juttu pingetest Politsei- ja Piirivalveametis, siis kolmapäeva õhtu tõi vähemalt idaviru tublidele töötajatele võimaluse pinge maandamiseks, sest see ju rahvaspordi üheks eesmärgiks loetaksegi. Nimelt said Virumaa Politsei Spordiseltsi meeskond sel hooajal esmakordselt loodud Ida-Virumaa korvpalli rahvaliiga avamängus kindla võidu Mäetaguse SK üle.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1637

Kokkuvõttes olid rahul mõlemad osapooled, sest kui Politsei eest mängisid juba täismehed, siis Mäetaguse spordiklubi eest lõid kaasa lisaks paarile kogenenud mängijale koolipoisid, kellele see oli heaks võimaluseks meestega jõudu katsumisel. 

Lõpptulemuseks kirjutati ilus ümmargune skoor 50:100 (10:16, 10:32, 15:20, 15:32), kusjuures külalised viskasid viimase korvi lõpusekundil. Mäng kulges sõbralikus õhkkonnas ning viimasel vereandil ei teinud vigu ükski meeskond.

Veel mängivad rahvaliigas Lüganuse vallast SK Walter ja Püssi SK, kes oma esimese mänguga veel võtavad hoogu, kuna Püssi SK meeskonnal käib hoovõtmine treeningsaali jõudmiseks.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: