09.07.2012
Petank

PILDID! Petankerid nädalavahetusel edukad

Nädalavahetusel peeti Mäetagusel ja Kohtla-Nõmmel Eesti GP etapid petangis.

Eesti GP-etappidel on paarismängus edu saatnud Ivar ja Kristo Viljastet, kes on olnud teised nii Tallinnas kui ka Kohtla-Nõmme etapil ja juhivad kahe etapi kokkuvõttes. Viimati pühapäeval Kohtla-Nõmmel peetud etapil jõudsid 24 duo seas idavirulastest esikaheksasse veel Aarne Välja/Johannes Neiland, kes said neljanda koha. Koos pealinlasega mänginud Tõnis Neiland oli viies ja Mait Metsla/Hillar Neiland said kaheksanda koha. B-turniiri võitsid Sirje Viljaste/Anna Romanenko ja C-turniiri parim paar oli Kalle Orro/Aigi Orro. Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2379

Laupäeval Mäetagusel mõisa päeval peetud triode GP-etapil oli koos pealinlastega mänginud Hillar Neiland esimene, trio Ivar Viljaste/Karla Purgats/Hugo Müüdla sai kolmanda ja trio Matti Vinni/Mait Metsla/Pjotr Nikkar neljanda koha, kusjuures Eesti triode GP-sarja arvestuses ollakse kolmandal kohal. Mäetagusel oli viies võistkond Vladimir Ogneðtðikov/Tõnu Kapper/Elmo Lageda. B-turniiri võitsid Anna Romanenko/Johannes Neiland/Vadim Tihhonjuk ning sel turniiril said pronksmedalid Jaan Sepp/Argo Sepp/Oskar Sepp.

Kui seljataga on pooled võistlused, on meeste arvestuses idavirulastest edukaim Ivar Viljaste neljandal kohal. Kristo Viljaste on seitsmes ja Mait Metsla 11. kohal. Naistest on Anna Romanenko 12. kohal.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: