30.01.2011

PILDID! Pärnu sai Jõhvis Rakvere üle raske võidu

Paarsada pealtvaatajat, kes otsustasid pühapäeval sammud seada Jõhvi spordihalli, ei pidanud pettuma, Rakvere Grossi Toidukaubad ja Pärnu Võrkpallklubi kohtumine andis otsustavas, viiendas geimis pärnakatel napi võidu.

Statistika: http://livestats.volley.ee/?comp_nr=20&g=games&game_nr=1447&fil=stats
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1705

Mängu alustas paremini “koduväljakueelist” omanud Rakvere, kes võitis avageimi 25:22. Siis said kinduse pärnakad, kes avavoorus olid kodus Rakveret võitnud 3:0. Pärnu võitis teise geimi 25:15 ja kolmanda 25:21. Neljandas geimis leidis Rakvere endas uut jõudu ja eelkõige Ilmar Mõttuse servide toel saadi soliidne edu, mida käest ei antud ja neljas geim kuulus Rakvererele 25:20.

Viimane geim näitas mõlema meeskonna sisukust ning võrdsete heitluses kuulus 16:14 võit Pärnule, kes 3:2 võidu eest teenis tabelisse kaks punkti, kaks geimivõitu andis ühe punkti tabelisse ka Rakverele.

Mängu organiseerinud Jõhvi spordikool tänab kõiki mängule kaasaaitajaid. Juba 22. veebruaril on Jõhvi spordihalls võimalik vaadatanaiste korvpalli meistriliiga mängu, kus vastamisi pealinna naiskonnad NikeWoman ja Exlec ning 1. märtsil on plaanis selle kevade maiuspalana meest korvpalli meistriliiga kohtumine Kalev/Cramo ja Valga KK võistkonna vahel.

Johvisport.ee

 

Eelmine:
Järgmine: