27.02.2012
Firmasisesed

PILDID! Naiste liiga kogub hoogu

Ida-Virumaa naiste korvpallimeistrivõistluste teises voorus sai teise võidu Mäetaguse SK.

Pühapäeval Jõhvi spordihallis peetud teise vooru avakohtumises alistas Toila 52:44 Sillamäe Kalevi. Viimasel veerandil oli vahe ka 16 punktyi (49:33), kuid lõpus õnnestus kalevlastel vahet veidi vähendada. Võitjate edukaim oli Kelly Porkman 23 punktiga, kaotajatest viskas Sofja Tsvetkova 11 punkti.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2206

Päeva teises mängus alistas tabelisse teise võidu saanud Mäetaguse SK 55:29 Jõhvi, kes oli avaveerandil raskustes (1:13), kuid mida aeg edasi seda rohkem väljakuperemehed end kogusid. Mäetaguse SK kasuks viskasid Meeli Heeringson ja Jane Kaljola 17 punkti, kaotajate parim oli 15 punktiga Merlin Paal.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2205

Turniiritabelis on täisedu lisaks kaks võitu saanud Mäetagusele veel Narval, kes teises voorus oli vaba. 1 võit ja 1 kaotus on Toilal, võiduarvet pole seni avanud Jõhvi ja Sillamäe Kalev.

Eeloleval nädalavahetusel esinevad Mäetaguse, Toila ja Jõhvi Kuremaal Eesti valdade talimängude turniiril. Ida-Virumaa meistrivõistluste kolmas voor on kavas 18. märtsil Narvas, kus kohtuvad Narva – Jõhvi ja Mäetaguse SK – Toila, puhkab Sillamäe Kalev.

Infoleht: http://www.basket.ee/index.php?mid=1339

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: